reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Wiecie co? Ale mam fajnie, mężulek jest na urlopie i tak mnie rozpieszcza, że hej. Gotuje mi obiadki, robi kolacyjki, z Maćkiem na spacerki chodzi i w ogóle się nim zajmuje bo ja zaczęłam pracować. Normalnie szok. W dobrym momencie się to stało, bo już zaczęłam się na niego wkurzać że tylko pracuje i się nami nie zajmuje. No i w ogóle jestem happy, bo teściowa mi dzisiaj powiedziała, że Łukasz jej powiedział, że już sobie nie wyobraża życia bez Maćka :)
A jak go widzę, jak się fajnie z Maćkiem bawi to mnie to normalnie kręci. Taki mi się seksowny wtedy wydaje. Ale jestem porąbana :D

reklama
No tak, jak się w końcu dorwałam do komputera to tu nikogo nie ma :(
W takim razie idę sobie Karmi strzelić :)

Śpijcie słodko babulki kochane i niech wam się wasze aniołki przyśnią. Ja dzisiaj w nocy miałam jakieś koszmary, jakieś moce nieczyste mi się śniły, brrrrr...

Klaudus! nie wyrzuca!!!!  :) a z mezulkiem masz fajnie i wcale sie Tobie nie dziwie ze bardziej kreci moj mnie tez tak rozczula jak sie bawi z maluchami  ;D

E-mamo moja tesciowa tez na mysl o %% dostaje spazmy  ;D :p

No ja właśnie chyba też zaraz do mojego wskoczę do łóżeczka i poudaję, że znowu mam zakwasy po aerobiku :)
Wczoraj miałam naprawdę i zrobił mi taki luks masaż. Może da się go dzisiaj też naciągnąć :)

ej baby a ja teraz dopiero siadam a wy jak zwykle wymiękacie :mad: ładnie to tak?
Jutro ide do fryzjera bo dzisiaj dostałam cholery jak przy myciu włosów musiałam dwa razy sitko w wannie odtykać- jem tablety, myje szamponami leczniczymi i dupa wypadaja dalej tragicznie- wiec ide sie obciąc
Fryzjerka jak mnie zobaczy to sie załamie bo włosy mam prawie do pasa a obciąć chce na krótkojuż tak kiedyś miałam i fajnie sie czułam- zaraz wklejam fote to zobaczycie

reklama
Do góry