reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
_539694_n.jpg

tylko mine mam kretyńską na tym zdjeciu bo jem sernik. Ja to z przodu, z tyłu moja siostra, zdjęcie rok temu w wakacje pstryknięte

Czesc. Jestem z grudniówek. Dopiero oczekuje swojego maleństwa. przepraszam was ze tak wskakuje wam w wasz wątek, ale bardzo potrzebuje pomocy i mam nadzieje ze brunetka mi pomoże. Brunetko widziałąm na twoich wczesniejszych wypowiedziach ze jestes z Wrocławia i robiłaś zakupy w hurtowniach. Znasz jakies tanie hurtownie we wrocławiu. jutro wybieram sie tam z mężem na zakupy typu łózeczko materac, wyposażenie itp., mieszkam 100km od Wrocka i nie chciałabym nadarmo jechać. Znajoma mówiła ze jest jakaś tania hurtownia i tam kupiła wózek polaka za 800 zł gdzie w moim mieście prawie 1000 kosztuje.Prosze o pomoc , pisałam juz na kilku wątkach to zapytanie ale nikt mi nie odpowiedział. Jeszcze raz przepraszam za wskoczenie na wWasz wątek dziewczyny. Pozdrawiam

kurde Kasiu z tymi moimi włosami to nigdy nic nie wiadomo- kręcą sie durne i zaesze wyglądam inaczej niz bym chciała- ale obciąć sie musze bo wylysieje

::)

reklama
Kati całą wyprawkę kupiłam w hurtowni Bajka na ul. Długosza. Jest duży wybór łózeczek, wózków (Polaka też chyba mają).
Hurtownia składa się z dwóch częsci: 1.wózki, łóżeczka, nosidła itp., 2. ciuszki, kosmetyki, pościel, pieluchy itp. (jest kawałek dalej).

Do góry