Cezsc Dziewuszki, postawnoilam sobie zrobic krotka przerwe w pracy i zajrzec do was a wy tyle juz nasmarowalyscie od rana...
Klaudio, jakiego kremu uzywasz? bo ja mam od zawsze strasznie sucha skore, luszczy mi sie, a w ciazy dostalam lupiezu na dodatek, chyba ta na glowie tez sie zrobila bardziej sucha...
Tusiu, nie martw sie mnie tez czesto cos kluje tak jakby jajnik ale lekarz mowi ze to nie powod do niepokoju, ale pamietaj dbaj o siebie a jak cos cie niepokoi to dzwon do lekarza, od tego w koncu jest...
Lilko, ja tez sie gubie w tym liczeniu, bo liczylam tak jak Ty ale znajomi mowia jak tak moze byc skoro masz termin na 21 lipca, to niby do 21 lutego powinien trwac 4 m-c, wiec postanowilam podzielic 40 tyg przez 9 m-cy no i wyszlo ze m-c srednio ma 4.5 tyg i tak licze, wg tego 5 m-c zaczyna sie po skonczeniu 18 tygodnia ciazy... ale to wszytskjo skomplikowane ... ufff
Agnieszko, ja tez sobie kupial spodnie z golfem to chyba najlepszy model, jeden bojowki w smyku, a drugie takie dzinsowate w reserved wcale nie ciazozowe ale maja taki sciagacz u gory, a byla przecena - 39 zeta -wiec jak przymierzylam to od razu kupilam...
, ale przez internet bym tez chyba nie kupila, kolor ciezko wybrac no i rozmiar niektore w ogole nie trzymaja rozmiarowek...