reklama
Lilka
Fanka BB :)
czesc dziewczyny-ale sie wscieklam,pare dni temu napisalam do was dosc dlugi post ale zapomnialam sie zalogowac i te cholerne nowe forum mi to wywalilo i dlatego dlugo nie pisalam bo mi sie popostu nie chcialo.
ja nastepna wizyte mam 17 lutego,a usg nie wiadomo kiedy
Znalazlam fajna stronke z modelkami....Ja tez chce miec taka figure!!!!!!! http://modelki.revolution.pl/galeria.php?id=99#6
W czwartek ide po wyplate i ide kupic jakis ciuszek malenstwu i sobie jakies letnie bluzeczki na brzusio,bo mam juz dosc duzy choc rodzinka twierdzi ze i tak za maly jak na 5 miesiac.A wlasnie co do miesiecy to znalazlam taki podzial:
1-4tc.- 1 miesiac
5-8tc.- 2 miesiac
9-12tc.- 3 miesiac
13-16tc.- 4 miesiac
17-20tc.- 5 miesiac
21-24tc.- 6 miesiac
25-28tc.- 7 miesiac
29-32tc.- 8 miesiac
33-38tc.- 9 miesiac
I co o nim sadzicie? Z racjonalnego punktu liczenia to dobijam do 4 miesiaca,a dzieki tym podzialom jestem juz w 5 miesiacu!!
Prrzyjaciolka przyniosla mi miesiecznik AVANTI i sa tam super princeski i postanowilam sobie pojsc uszyc jedna na wzor z gazety.
No to tyle na dzisiaj-papapa :laugh:
ja nastepna wizyte mam 17 lutego,a usg nie wiadomo kiedy
Znalazlam fajna stronke z modelkami....Ja tez chce miec taka figure!!!!!!! http://modelki.revolution.pl/galeria.php?id=99#6
W czwartek ide po wyplate i ide kupic jakis ciuszek malenstwu i sobie jakies letnie bluzeczki na brzusio,bo mam juz dosc duzy choc rodzinka twierdzi ze i tak za maly jak na 5 miesiac.A wlasnie co do miesiecy to znalazlam taki podzial:
1-4tc.- 1 miesiac
5-8tc.- 2 miesiac
9-12tc.- 3 miesiac
13-16tc.- 4 miesiac
17-20tc.- 5 miesiac
21-24tc.- 6 miesiac
25-28tc.- 7 miesiac
29-32tc.- 8 miesiac
33-38tc.- 9 miesiac
I co o nim sadzicie? Z racjonalnego punktu liczenia to dobijam do 4 miesiaca,a dzieki tym podzialom jestem juz w 5 miesiacu!!
Prrzyjaciolka przyniosla mi miesiecznik AVANTI i sa tam super princeski i postanowilam sobie pojsc uszyc jedna na wzor z gazety.
No to tyle na dzisiaj-papapa :laugh:
TUSIACZKU tak sie przejelam ta Twoja historia ze mialam koszmary z nia zwiazane !!! Naprawde bardzo sie ciesze ze wszystko jest juz ok !!! Uplawy mam takie same jak Ty moze bardziej obfite ale ta sama konsystencja !! Wczoraj moj lekarz wzial probke do badania ale to tylko w sprawie skurczy bo taki sluz jest prawidlowy !!!
AGNIESIU daj znac co powiedzial twoj lekarz ??
AGNIESIU daj znac co powiedzial twoj lekarz ??
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Tusiu dbaj o siebie... bierz lekarstwa... i wypoczywaj...
Ja zdecydowalam sie jednak isc do lekarza już w piątek a nie we wtorek bo doszliśmy wspolnie z Mężulem do wniosku, ze dlużej nie wytrzymamy :-) i zamiast cieszyć sie weekednem to my bedziemy tupać aby szybciej dotupać do wtorku :-)
Ja zdecydowalam sie jednak isc do lekarza już w piątek a nie we wtorek bo doszliśmy wspolnie z Mężulem do wniosku, ze dlużej nie wytrzymamy :-) i zamiast cieszyć sie weekednem to my bedziemy tupać aby szybciej dotupać do wtorku :-)
mania
Fanka BB :)
hej hej ja tez sie wkurzylam na to nowe forum bo m moje posty wyrzuca wrrryyy
Tusiu ja mam dokladnie to samo i dlatego troszke mnie to martwi bo poprzednim razem nic a nic mnie nie bolalo ale...kazda ciaza jest inna wiec moze ta ma byc taka mam nadzieje ze bedzie dobrze! jutro ide do lekarza wiec sie zapytam
Asiolku masz racje z tym przyspieszeniem! pewnie po co sie stresowac caly weekend jak mozna byc spokojnym i po wizycie
Lilka nie wkurzaj sie ja tez postaram sie opanowac ;D
a dzis mi co chwile krew z nosa kapie i cholipka co tu robic ??? ???
wczoraj upieklam jablecznik na dzisiaj rano wstaje i co widze?! zostal tylko kawalek hehe
no i ostatki ( w POznaniu mowi si POdkoziolek a na Kaszubach sledzik) bedzie bez jablecznika
Spokojnego wieczoru i dobrej nocki
paaaaa
Tusiu ja mam dokladnie to samo i dlatego troszke mnie to martwi bo poprzednim razem nic a nic mnie nie bolalo ale...kazda ciaza jest inna wiec moze ta ma byc taka mam nadzieje ze bedzie dobrze! jutro ide do lekarza wiec sie zapytam
Asiolku masz racje z tym przyspieszeniem! pewnie po co sie stresowac caly weekend jak mozna byc spokojnym i po wizycie
Lilka nie wkurzaj sie ja tez postaram sie opanowac ;D
a dzis mi co chwile krew z nosa kapie i cholipka co tu robic ??? ???
wczoraj upieklam jablecznik na dzisiaj rano wstaje i co widze?! zostal tylko kawalek hehe
no i ostatki ( w POznaniu mowi si POdkoziolek a na Kaszubach sledzik) bedzie bez jablecznika
Spokojnego wieczoru i dobrej nocki
paaaaa
E
elunia
Gość
A ja byłam dziś na badaniach! La la la la! wg usg doktorek wyznaczył mi nowy termin porodu - na 30.06.2005 r., troszką wcześniej niż wg OM. A maluszek machał rączkami i liczył sobie psluszki! La la la la! Ale był fajniutki! Pozdrowionka!
reklama