reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ja bym proponowała chorym dziewczynom wybrac sie do lekarza. Dzieci bardzo łatwo łapią infekcje, wiem to z własnych przykrych doświadczen. Jak wyladowalam z Adasiem w szpitalu, jedna z przyczyn byla powazna infekcja drog oddechowych ktora zalapal ode mnie. Z Paula tez to przerabialam. Tak wiec lepiej zarzucic sobie od razu antybiotyk.

reklama
no chore babulki lepiej idżcie po jakies antybiotyki bo zarazicie maluszki i tak jak Niuńka mówi w szpitalu wyląduja, takie maluchy mają często powikłania byle jakie.
Ja weronice daje tak profilaktycznie ta herbatke na przeziębienie ale jej nie smakuje wiec poprostu dosypuje troszke do rumiankowej

Ja też jestem sexi ;D ;D ;D
Lilka olej Karola i niech sie cieszy że ma dużo ciała do kochania.
Ja już dzisiaj lepszy humor ale mąż w domku wiec nie wiadomo jak się dzień skończy- ostatnio non stop sie kłócimy jak idioci ::)

i dzisiaj u mojego dziecka kończy sie kryzys trzeciego miesiąca a zaczyna kryzys czwartego ;D ;D ;D ;D
dla uczczenia tego wydarzenia weronika obudzila sie o 3.15 i nie spała do 5.30- super!!!!
Teraz śpi już od 9.30 a ja ledwo żyje ::)

a Milenka spi od 11.30.............upieklam jablecznik,costam posprzatalam a ta dalej spi :laugh:
moglaby sie obudzic bo chce poodkurzac i podlogi zrobic na mokro
i jak dzis wypicuje chate to mam weekend bez sprzatania!!!!! ;D
jak ja kocham piatki

a od soboty nauka :p bleeee

Dziewczyny swędzi mnie cipka ;D :mad:. Nie wiem czy to przez te ciągłe upławy, i co ja mam zrobic, do lekarza nie moge teraz isc, bo nie mam kasy. Moze wiecie co by na to pomogło bez recepty. Help! Czy to jakiś grzyb, czy co. Ale nie myślie, że sie nie myję ;D

reklama
Wiecie co tak sie czasem zastanawiam co sie stało z niektórymi babkami (np. Luśka, Kurka .....itd)które pisały z nami od poczatku...teraz ich nie ma, mineło juz tyle czasu. Myslicie, ze stało się coś złego i przestały pisać?? To takie dziwne, same wiecie jak sie człowiek uzależnia..

Do góry