reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
moj tyleczek tez jest niczego sobie...hihii, ale staram sie, zeby go nie bylo!!!zreszta zawsze mialam na czym siadac.....
...przeciez i tak wazne jest to , co ma sie w srodku.prawda...hihhii
...przeciez i tak wazne jest to , co ma sie w srodku.prawda...hihhii
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Lilka mogę podać Ci dłoń Mi mąż nie dokucza z powodu mojej wagi, bo w sumie sam przybrał w ciąży razem ze mną ;D, ale ja sama nie mogę na siebie patrzeć. Mam 175 cm a moja waga wymarzona to 65 kg. I taką miałam przed ciążą. No a teraz klops Od kilku dni zmobilizowałam się i walczę, ale nie wiem na ile wystarczy mi sił. Wiem, że dla mnie ratunkiem jest sport, dlatego dobija mnie to nasze osiedle na końcu świata. Tak bardzo chciałabym wrócić na mój Vacu Step, no ale musiałabym jeździć aż do Sopotu, co się nie sprawdzi przy małej. Znowu chciałabym zacząć stosować guam, ale przy karmieniu nie wolno. Dlatego tak strasznie zazdroszę dziewczynom, które nie karmią. Ale z kolei nie chcę z czystego egoizmu przestać karmić. Pozostały mi brzuszki i 6 Weidera.
Na razie zero efektów...
Gazelaczku powodzenia :laugh:
Na razie zero efektów...
Gazelaczku powodzenia :laugh:
Lilka
Fanka BB :)
ja mam cholernie wielkie siedzenie wiec jestem chyba cholernie sexi ;D
dzieki laskie,wiecie najbardziej sie boje ze zaraze Milenke.....daje jej ciepla cherbatke Hippa rumiankowo ale czy to cos da?
tak mysle aby kupic jej Hippa na przeziebienie,moze to by pomoglo aby sie nie rozlozyla,bo cos czesto psika.....
dzieki laskie,wiecie najbardziej sie boje ze zaraze Milenke.....daje jej ciepla cherbatke Hippa rumiankowo ale czy to cos da?
tak mysle aby kupic jej Hippa na przeziebienie,moze to by pomoglo aby sie nie rozlozyla,bo cos czesto psika.....
gaga
uzależniona
;D ;D ;D ;DCzy wiesz jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na świecie?Mężczyzna,a wiesz czemu ?! Bo ma piersi bez mleka,ptaszka bez skrzydełek,jajka bez skorupek,no i worek bez pieniędzy.80% kobiet już nie wychodzi za mąż , bo zrozumiało,że dla 60 gram kiełbasy nie opłaca się brac całego wieprza do domu. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
reklama