reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
moj tyleczek tez jest niczego sobie...hihii, ale staram sie, zeby go nie bylo!!!zreszta zawsze mialam na czym siadac.....

...przeciez i tak wazne jest to , co ma sie w srodku.prawda...hihhii

Lilka mogę podać Ci dłoń :) Mi mąż nie dokucza z powodu mojej wagi, bo w sumie sam przybrał w ciąży razem ze mną  ;D, ale ja sama nie mogę na siebie patrzeć. Mam 175 cm a moja waga wymarzona to 65 kg. I taką miałam przed ciążą. No a teraz klops :(:(:( Od kilku dni zmobilizowałam się i walczę, ale nie wiem na ile wystarczy mi sił. Wiem, że dla mnie ratunkiem jest sport, dlatego dobija mnie to nasze osiedle na końcu świata. Tak bardzo chciałabym wrócić na mój Vacu Step, no ale musiałabym jeździć aż do Sopotu, co się nie sprawdzi przy małej. Znowu chciałabym zacząć stosować guam, ale przy karmieniu nie wolno. Dlatego tak strasznie zazdroszę dziewczynom, które nie karmią. Ale z kolei nie chcę z czystego egoizmu przestać karmić. Pozostały mi brzuszki i 6 Weidera.
Na razie zero efektów...

Gazelaczku powodzenia  :laugh:

ja mam cholernie wielkie siedzenie wiec jestem chyba cholernie sexi  ;D :p

dzieki laskie,wiecie najbardziej sie boje ze zaraze Milenke.....daje jej ciepla cherbatke Hippa rumiankowo ale czy to cos da?
tak mysle aby kupic jej Hippa na przeziebienie,moze to by pomoglo aby sie nie rozlozyla,bo cos czesto psika.....

mi Karol tez nie dokucza ze jestem gruba
np.nie mowi slowo gruba(o kims) tylko ze ten ktos jest duzy ;D

ale jak cos probuje zjesc z rzeczy zakazanych to mi juz tam daje leciutkie delikatne aluzje
a mnie to i tak wkurza...

Mi maz tez dokucza na temat mojej wagi, chociaz on do chudzielców nie należy, to mu gadam ze ja to zgubie a jemu zostanie ;D to go na ogół ucisza ;D

To i ja jestem sexi :)
Lilcia tez sie boje, ze zaraze maksa. Cieknie mi zz nosa i mam okropny kaszel.
Wczorajszy grzaniec nie pomógł ::) w kazdym razie nie na to napewno :p

;D ;D ;D ;DCzy wiesz jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na świecie?Mężczyzna,a wiesz czemu ?! Bo ma piersi bez mleka,ptaszka bez skrzydełek,jajka bez skorupek,no i worek bez pieniędzy.80% kobiet już nie wychodzi za mąż , bo zrozumiało,że dla 60 gram kiełbasy nie opłaca się brac całego wieprza do domu. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry