reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Maniu dzieki,i napisz koniecznie co wymyslilas!

a ja na domiar zlego jestem chora!! ledwo mowie,rope mam taka zolto-zielona,i 36,8 czyli stan podgoraczkowy........rajusia ::)

Rany boskie! Gaga 43 kg ??? a ile masz wzrostu?. Bo ja 1,60 i ważyłam przed ciazą 48 kg teraz ważę 53 czasem 52 i nic nie chce spaść ta waga. A na dodatek umiejscowiła się w dupie, udach i pasie >:D.

Liluś trzymaj się kochana ja też często czuję się poprostu fatalnie jak patrzę na siebie ciągle oczy podkrążone(częściowo wina bb hihi ) i echh wogóle tak jakoś po tej ciąży ..... nie mogę w sobie dawnej radosnej osóbki odnaleźć i chyba czas najwyższy to zmienić więc więcej uśmiechu na twarzy i lecę zaraz do kwiaciarni po jakieś śliczne żółte kwiatki na poprawę samopoczucia

Karin ja mam wzrost 164 i mi waga tak 43 - 46kg w zimie ;D a teraz mam wage popsutą ale na pewno ponad 50 jest po ciuchach widzę, zresztą ja zawsze miałam kompleks dużej dupy ;D a teraz to już wogóle

reklama
Lilka dużo zdrówka.
gazelaczku zeby się udało.
Julka obudziła się o 6.15 a ja durna nie spałam już od 4.30 i czekałam kiedy się obudzi. Nie ogłam zasnąć. Chyba organizm się przyzwyczaił do pobodki o tej porze. :(

Do góry