widze ze ciaza rozpila pare z nas
mnie w te upaly walilo na piwo.....i mi tak zostalo,potrafilabym codziennie pic piwo :
na dzien chlopaka kupilam Karolowi Martini i tez drinkujemy
pozatym kumpela wrocila z Dominikany i przywiozla nam Rum ;D
Tusia ja farbuje sobie Joanna wlosy i jestem super zadowolona!! farbnelam sie juz drugi raz i innym kolorem i o dziwo zawsze wychodzi mi taki kolor jak na pudelku!!
moje wlosy musze farbowac farbami bo inaczej po dwoch myciach nic nie mam,nawet farby schodza mi w tydzien,a Joanny trzyma i trzyma..
gdyby nie odrosty to byloby extra
polecam wiec te farbe
ech
Elfiko....stara milosc nie rdzewieje co? tak czytalam cie i naprawde czuc w tym poscie zal....zal do samej siebie
naprawde myslisz ze bylabys szczesliwsza z tamtym? ludzkie drogi sa pomajtane...
ja niby mam faceta złoto,ale tez mnie wkurza
to prawda ze jak sie ma za dobrze to sie tego nie docenia
czasem glupoty mnie wkurzaja,ale to chyba normalne....
np.wkurza mnie ze Mili to oczko w jego glowie,czuje sie normalnie zepchnieta na plan drugi
czasami mi sie zdaje ze jest dla mnie mily jak ma ochote na riki tiki
moim obowiazkiem czego sobie rzyczy to robienie mu sniadania do pracy
jakby sam nie mogl sobie robic
nie pomaga mi w sprzataniu mieszkania bo jak mi oswiadczyl on pracuje
i sam wolalby podawac dziecku butelke niz harowac
no wiecie co?!? podawac butelke....chetnie ja bym poszla do pracy i zarabiala pieniadze niz kwoczyla sie w domu
tesknie do ludzi,do aktywnosci zawodowej,do wyzwan....
a podawanie butelki i zajmowanie sie dzieckiem to nie jest dla mnie super wygodne zycie i szczyt marzen,mam wyzsze aspiracje
mimo ze wiem co to znaczy praca i to ciezka
ech......
dobrze ze mam jakies tam swoje pieniadze bo chyba bym ochujała bedac 100% zalezna finansowo od niego
kocham miec swoje pieniadze,mimo ze Karol mowi ze to sa Nasze,dla mnie sa jednak jego i moje i koniec!
wlasnie staram sie o prace...w biurze
mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie
z Mili juz sobie posiedzialam w domu a ta praca to i tak na 0,5 etatu
pozalilam sie.............fajnie mi z tym ;D 8)