reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Wezmę sie w garść i dam radę. Będę twarda i konsekwentna.Powiem czego chcę i jeśli tak mu zależy jak mówi to zgodzi się na wszystko.Koniec bycia ofiarą losu i dziewczynką do bicia. Tak mi dopomóż...

reklama
Idę przytulić sie do mojej kochanej córeczki i troszke złapać snu. Męża nie ma mam całe łózko dla siebie. Wiecie co najgorzej że ja go tak strasznie kocham. A powinnam być z kimś kto kochałby mnie bardziej niż ja jego.

Dobra kończę te smutasy i tak wam już zepsułam cały dzień. A nie o to mi chodziło. Chciałam tylko przestrzec jakie mogą być konsekwencje sprawdzania męża.

Karin zrób tak, żeby Tobie było dobrze,
bo jak Tobie będzie dobrze, to i dziecku będzie dobrze :)
Bardzo mi przykro, że musisz tak cierpieć ale pamiętaj, że po złym zawsze nadchodzi dobre
ja w to mocno wierzę
...przeciez tak zawsze jest !

Bądź egoistką - dla siebie, pamiętaj ;)

Nianiu polec mi jakąs dobrą farbę do włosów co równomiernie się rozprowadza na włosach i jest taki fajny odblask ciemnego brązu. Bo ja już trzeci raz robilam i ciągle mi się zmywa i brąz taki wsiowy sie robi. HELP!!!!! albo ktoś kto zna sie na tych ciemnych, bo ja zawsze jasne robilam i mogę takie polecac - może ty Melani?

reklama
Do góry