reklama
Karin
Lipcowe Mamy'05
Idę przytulić sie do mojej kochanej córeczki i troszke złapać snu. Męża nie ma mam całe łózko dla siebie. Wiecie co najgorzej że ja go tak strasznie kocham. A powinnam być z kimś kto kochałby mnie bardziej niż ja jego.
Dobra kończę te smutasy i tak wam już zepsułam cały dzień. A nie o to mi chodziło. Chciałam tylko przestrzec jakie mogą być konsekwencje sprawdzania męża.
Dobra kończę te smutasy i tak wam już zepsułam cały dzień. A nie o to mi chodziło. Chciałam tylko przestrzec jakie mogą być konsekwencje sprawdzania męża.
M
Melanie
Gość
Karin zrób tak, żeby Tobie było dobrze,
bo jak Tobie będzie dobrze, to i dziecku będzie dobrze
Bardzo mi przykro, że musisz tak cierpieć ale pamiętaj, że po złym zawsze nadchodzi dobre
ja w to mocno wierzę
...przeciez tak zawsze jest !
Bądź egoistką - dla siebie, pamiętaj
bo jak Tobie będzie dobrze, to i dziecku będzie dobrze
Bardzo mi przykro, że musisz tak cierpieć ale pamiętaj, że po złym zawsze nadchodzi dobre
ja w to mocno wierzę
...przeciez tak zawsze jest !
Bądź egoistką - dla siebie, pamiętaj
tusia25
Fanka BB :)
Nianiu polec mi jakąs dobrą farbę do włosów co równomiernie się rozprowadza na włosach i jest taki fajny odblask ciemnego brązu. Bo ja już trzeci raz robilam i ciągle mi się zmywa i brąz taki wsiowy sie robi. HELP!!!!! albo ktoś kto zna sie na tych ciemnych, bo ja zawsze jasne robilam i mogę takie polecac - może ty Melani?
reklama
kaśka k
Fanka BB :)
a mi się podoba Tusi pomysł może uda nam się w przyszłym roku zorganizować spotkanko w jakimś mieście oj ale byłoby superaśno