reklama
Podpisuje sie pod Alka.
Jedna tylko rzecz, pomyślcie same - tylkodobrze mnie zrozumcie. Po co miec pretensje do laski z która gosc nas zdradza? Tylko sie jej powinno podziekować, bo im wczesniej tym lepiej ze sie dowiedziałysmy z jakim dupkiem jestesmy. Wiem, ze nazywa sie ja lafirynda i pewnie w takiej sytuacji chetnie dałoby ie jej w ryj a potem powiedziało "dziekuje". Ale to facet okazuje sie tą menda.
Starsznie mnie ta sprawa poruszyła. Wrecz wkurwiła. Nie chce tu analizowac wszytkiego bo to rozgrzebywanie ran i ból dla Kariny. Ale nie wiem jak mozna byc takim chu....żeby babce w ciazy robic taki numer. Nie dość ***** ze masz szalejace hormony, zmienia sie twoje ciao, czujesz sie gruba i nie seksowna to ci dopieprza taka akcje. No a weź sie pozbieraj potem. Przeciez depresja murowana. W normalnej sytuacji nie omija lasek, a co dopiero w takiej. Smierc!
Jeszcze raz Karin jestem w Tobą. :-[ :-*
Jedna tylko rzecz, pomyślcie same - tylkodobrze mnie zrozumcie. Po co miec pretensje do laski z która gosc nas zdradza? Tylko sie jej powinno podziekować, bo im wczesniej tym lepiej ze sie dowiedziałysmy z jakim dupkiem jestesmy. Wiem, ze nazywa sie ja lafirynda i pewnie w takiej sytuacji chetnie dałoby ie jej w ryj a potem powiedziało "dziekuje". Ale to facet okazuje sie tą menda.
Starsznie mnie ta sprawa poruszyła. Wrecz wkurwiła. Nie chce tu analizowac wszytkiego bo to rozgrzebywanie ran i ból dla Kariny. Ale nie wiem jak mozna byc takim chu....żeby babce w ciazy robic taki numer. Nie dość ***** ze masz szalejace hormony, zmienia sie twoje ciao, czujesz sie gruba i nie seksowna to ci dopieprza taka akcje. No a weź sie pozbieraj potem. Przeciez depresja murowana. W normalnej sytuacji nie omija lasek, a co dopiero w takiej. Smierc!
Jeszcze raz Karin jestem w Tobą. :-[ :-*
elfiko
lipcowe mamy ´05
gazelaczek pisze:No chyba że sobie znajdzie jakąś elficę w grze, hi hi.
No i ładnie mnie Gazeleczku podejrzewasz ;D ;D ;D, że niby co? w jakiej grze??? ;D ;D ;D ;D
Zgadzam sie z wami ze przeciez to facet zdradza i to on jest odpowiedzialny. Lasce mozna conajwyzej nawrzucac lub poobijac - jak kto woli. Ale moze wystarczy tego tematu bo Karin to bedzie teraz na naszym watku tylko o tym czytala . Jestem z Toba Karin
Nianiu a pieluszka dziala - moze nie zawsze - czasem jest juz zapozno na pieluszkowa interwencje .
Czy wasze bobaski tez sa w tych godzinach takie marudne? Moj to rano aniolek - bawi sie, sam zasypia, ale po pobudzke kolo 17 to diabelka mam w domu. Trudno go uspic, bawic sie tez nie chce. Zawsze tylko wyczekuje pory kapania kolo 19.30 - zeby juz poszedl spac.
Czy wasze bobaski tez sa w tych godzinach takie marudne? Moj to rano aniolek - bawi sie, sam zasypia, ale po pobudzke kolo 17 to diabelka mam w domu. Trudno go uspic, bawic sie tez nie chce. Zawsze tylko wyczekuje pory kapania kolo 19.30 - zeby juz poszedl spac.
kaśka k
Fanka BB :)
Karin dziewuszki chyba napisały już wszystko co można było więc dodam tylko ze również myślę o Tobie i nie daj się kochana bo fajna laska z Ciebie
Aniu Martynka też ma takie zmienne fazy i nie kumam o co chodzi
Aniu Martynka też ma takie zmienne fazy i nie kumam o co chodzi
reklama
tusia25
Fanka BB :)
Dzewczyny to wy nie wiecie jakie są baby. Lafiryndy jedne. Poczują, że facet jest szczęśliwym małzonkiem, to wszystko zrobią, by jednak poczuł, że czegoś mu w tym małżeństwie brakuje. Najgorsze to te stare panny i młode gówniary co myślą, że młodsze to lepsze. Wszystko zrobia by obałamucic takiego faceta i nawet porządnego dotąd potrafią na złą drogę wyprowadzic. A jak dobra w tych klockach to każdego potrafi zbałamucic, czym trudniejszy tym większa dla niej satysfakcja, że jej się udaje. I jak takiej dziękowac, po mordzie tylko lac. Niestety takich szmat jest pelno i trzeba miec na takie oko. A facet to naprawdę jest słabszy psychicznie od kobiety i prędzej czy później podda sie, tym bardziej, że jest kobieta atrakcyjna no i tostesteron nieraz daje mu się we znaki. Tylko taki nie zdradzi co poprostu nie ma okazji trafic na taką.