reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Podpisuje sie pod Alka.
Jedna tylko rzecz, pomyślcie same - tylkodobrze mnie zrozumcie. Po co miec pretensje do laski z która gosc nas zdradza? Tylko sie jej powinno podziekować, bo im wczesniej tym lepiej ze sie dowiedziałysmy z jakim dupkiem jestesmy. Wiem, ze nazywa sie ja lafirynda i pewnie w takiej sytuacji chetnie dałoby ie jej w ryj a potem powiedziało "dziekuje". Ale to facet okazuje sie tą menda.
Starsznie mnie ta sprawa poruszyła. Wrecz wkurwiła. Nie chce tu analizowac wszytkiego bo to rozgrzebywanie ran i ból dla Kariny. Ale nie wiem jak mozna byc takim chu....żeby babce w ciazy robic taki numer. Nie dość ***** ze masz szalejace hormony, zmienia sie twoje ciao, czujesz sie gruba i nie seksowna to ci dopieprza taka akcje. No a weź sie pozbieraj potem. Przeciez depresja murowana. W normalnej sytuacji nie omija lasek, a co dopiero w takiej. Smierc!
Jeszcze raz Karin jestem w Tobą. :-[ :-*

ok dziewczyny, teraz sie witam- cześć wszystkim ;D
A nadrabiać i komentować będe jak zwykle wieczorem, wczoraj sie nie dało bo nie miałam netu a dzisiaj mam gości- to narazie!

Zgadzam sie z wami ze przeciez to facet zdradza i to on jest odpowiedzialny. Lasce mozna conajwyzej nawrzucac lub poobijac - jak kto woli:). Ale moze wystarczy tego tematu bo Karin to bedzie teraz na naszym watku tylko o tym czytala :(. Jestem z Toba Karin

Nianiu a pieluszka dziala - moze nie zawsze - czasem jest juz zapozno na pieluszkowa interwencje :(.

Czy wasze bobaski tez sa w tych godzinach takie marudne? Moj to rano aniolek - bawi sie, sam zasypia, ale po pobudzke kolo 17 to diabelka mam w domu. Trudno go uspic, bawic sie tez nie chce. Zawsze tylko wyczekuje pory kapania kolo 19.30 - zeby juz poszedl spac.

reklama
Dzewczyny to wy nie wiecie jakie są baby. Lafiryndy jedne. Poczują, że facet jest szczęśliwym małzonkiem, to wszystko zrobią, by jednak poczuł, że czegoś mu w tym małżeństwie brakuje. Najgorsze to te stare panny i młode gówniary co myślą, że młodsze to lepsze. Wszystko zrobia by obałamucic takiego faceta i nawet porządnego dotąd potrafią na złą drogę wyprowadzic. A jak dobra w tych klockach to każdego potrafi zbałamucic, czym trudniejszy tym większa dla niej satysfakcja, że jej się udaje. I jak takiej dziękowac, po mordzie tylko lac. Niestety takich szmat jest pelno i trzeba miec na takie oko. A facet to naprawdę jest słabszy psychicznie od kobiety i prędzej czy później podda sie, tym bardziej, że jest kobieta atrakcyjna no i tostesteron nieraz daje mu się we znaki. Tylko taki nie zdradzi co poprostu nie ma okazji trafic na taką.

Do góry