reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
a mój, jak mu zarzucam dyskretnie pieluszkę, to drze gębulkę jeszcze bardziej, jakby go ktoś rozdzierał. Cholera jasna! Nic na niego nie działa i tak dzień w dzień wycie, gdy czas na drzemkę. Nie wiem, co robię nie tak.Stałe noszenie na rękach wykluczone, bo już mi plery protestują. Podchodzę do niego, głaszczę, śpiewam, lulam i nic. No, chyb ze dwa razy osatnio się zdarzyło, ze zasnął bez większych histerii. : On to by tylko z mamusią w dużym pokoju na leżaczku przebywał i wtedy, proszę bardzo, kawaler strzela sobie drzemkę. No, ale takie ciągłe przebywanie w leżaczku też jest przecież niezdrowe dla jego kręgosłupa. Może go za wcześnie kładę? Ale widzę, że jest zmęczony, ziewa, trze oczka, przestaje się bawić i rozmawiać, staje się marudny. Znowu jak położę za wcześnie, to też niedobrze. Ech, niech to szlag.
Karin tez mi chodzi po glowie.
Iwon mój mały jak jest bardzo zmeczony tez nie zasnie - bedzie wyl, marudzil a nie zasnie. Proponuje suszarke na brzuszek ale zeby powietrze zalatywalo lekko na buzke. Odlot w kilka chwil ;D
Iwon mój mały jak jest bardzo zmeczony tez nie zasnie - bedzie wyl, marudzil a nie zasnie. Proponuje suszarke na brzuszek ale zeby powietrze zalatywalo lekko na buzke. Odlot w kilka chwil ;D
EEE tam odrazu źlxe nie wcale nie choc sie powinno kłasc choc na kilka minut zeby ppocwiczyło dzieko kregosłup i trzymanie główki. Sa takie dni ze mój maks tez nie chce i płacze. To ja wtedy go rozbieram prawie do golaska (on akurat lubi) całuje go wszedzie i za kazdym razem mówie, ze "kradne mu kisa" i rozbawiam go, potem szybciutko przekrecam na brzuszek i klepie energicznie po pupie - tak lekko oczywiscie i pomagam mu ułozyc raczki aby latwiej było trymac głowe. To tylko facet , trzeba go podejsc sprytem :laugh:
Działa w kazdym razie.
Działa w kazdym razie.
reklama
mój syn leży zamotany w BUKE ;D akcja buka trwa - kto nie spróbował niech bedzie wytrwały, to działa!!
a ja sie ide znów pofitesować.
kto nie ćwiczył jezscze dziś obowiazkowo po 30 brzuszków i wpisywać sie na wątek o ćwiczeniach
joł
odezwe sie wieczorem
a ja sie ide znów pofitesować.
kto nie ćwiczył jezscze dziś obowiazkowo po 30 brzuszków i wpisywać sie na wątek o ćwiczeniach
joł
odezwe sie wieczorem