reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Wczoraj kupilismy strój do chrztu i pozostałę akcesoria Nareszcie jestem spokojna, że mam to z głowy
Dziś zrobiłam córci przymiarkę i jestem zadowolona Musiałam kupić rozmiar 74 bo nie było nic mniejszego. Trudno, trochę jest za duży, ale jak dla mnie bomba
Umieszczę fotki w galerii
Dziś zrobiłam córci przymiarkę i jestem zadowolona Musiałam kupić rozmiar 74 bo nie było nic mniejszego. Trudno, trochę jest za duży, ale jak dla mnie bomba
Umieszczę fotki w galerii
My po szczepieniu. Na szczescie Maks zniósł to jak mezczyzna i spał bardzo ładnie w nocy. Dał nam poimprezować bo wczoraj mój mąż miał imieniny ;D Oj działo sie. Było wino, czosnkowe grzank, pomidory, mozarella : i takie tam.
Karin ja Cie chyba zatłuke. Ważysz 53 i mówisz ze to za dużo. Ja marze o 55, bo moja waga staneła na 62!!! teraz to sie załamałam. Z tym klczykiem to dzieki motywacji Tusi najchetniej bym pojechała odrazu, ale tam w tygodniu jest czynne tylko do 18, wiec dopóki michał nie odbierze słuzbowego samochodu nie mam na co liczyc ze zdąże. A w sobote? Chciałam w ta ale mam wizyte u dentysty i ortodonty wiec nie zdążę. Moze w nastepnym tygodniu, ale to wszytsko sie za szybko zmienia i jezscze nie wiem. Dam znać
Ja tez sie troche boje, ze bedzie bolało.Choć nie ma chyba gorszego bólu niz ten podczas porodu : Ja w kazdym razem wiem co mówie
Ja tez sie troche boje, ze bedzie bolało.Choć nie ma chyba gorszego bólu niz ten podczas porodu : Ja w kazdym razem wiem co mówie
Joaska
Lipcowe mamy '05
dziekujemy za zyczenia, KUbus przsyla podziekowania!!!!
dzis wraca nasz tatus, wiec trzeba cos smacznego przygotowac, nie wiem czy moj syn mi na to pozwoli, ale postaram sie.....
teraz probuje go nauczyc, zeby sam zasypial w ciagu dnia w lozeczku, ale jak na arzie ciezko nam to idzie, wlasnie lezy u siebie i marudzi!!!
dzis wraca nasz tatus, wiec trzeba cos smacznego przygotowac, nie wiem czy moj syn mi na to pozwoli, ale postaram sie.....
teraz probuje go nauczyc, zeby sam zasypial w ciagu dnia w lozeczku, ale jak na arzie ciezko nam to idzie, wlasnie lezy u siebie i marudzi!!!
reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Karin i Niania a ile macie wzrostu
bo ja mam 170 cm narzaie waże 63 kg a chciałabym 57
bo ja mam 170 cm narzaie waże 63 kg a chciałabym 57