reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Wczoraj kupilismy strój do chrztu i pozostałę akcesoria :) Nareszcie jestem spokojna, że mam to z głowy :)
Dziś zrobiłam córci przymiarkę i jestem zadowolona :) Musiałam kupić rozmiar 74 bo nie było nic mniejszego. Trudno, trochę jest za duży, ale jak dla mnie bomba :)
Umieszczę fotki w galerii :)

My po szczepieniu. Na szczescie Maks zniósł to jak mezczyzna i spał bardzo ładnie w nocy. Dał nam poimprezować bo wczoraj mój mąż miał imieniny ;D Oj działo sie. Było wino, czosnkowe grzank, pomidory, mozarella ::) :p i takie tam.

U nas chrzciny 13 listopada. I wiecie ci postanowiłam ubrać Maksa normalnie. Ne bede kupowała specjalnie stroju na jeden raz. Ubiore go po prostu w coś ładnego. I wcale nie koniecznie białego.

Karin ja Cie chyba zatłuke. Ważysz 53 i mówisz ze to za dużo. Ja marze o 55, bo moja waga staneła na 62!!! teraz to sie załamałam. Z tym klczykiem to dzieki motywacji Tusi najchetniej bym pojechała odrazu, ale tam w tygodniu jest czynne tylko do 18, wiec dopóki michał nie odbierze słuzbowego samochodu nie mam na co liczyc ze zdąże. A w sobote? Chciałam w ta ale mam wizyte u dentysty i ortodonty wiec nie zdążę. Moze w nastepnym tygodniu, ale to wszytsko sie za szybko zmienia i jezscze nie wiem. Dam znać :)

Ja tez sie troche boje, ze bedzie bolało.Choć nie ma chyba gorszego bólu niz ten podczas porodu ::) Ja w kazdym razem wiem co mówie ;)

Tofinek a w nawiazniu do przyjaźni szpitalowych, ja tez mam kontakt z 4 dzieczynami (choc poznałam ich jezscze wiecej) i tez piszemy i dzownimy do siebie. To jest jakas magiczna więź :)

dziekujemy za zyczenia, KUbus przsyla podziekowania!!!!:)

dzis wraca nasz tatus, wiec trzeba cos smacznego przygotowac, nie wiem czy moj syn mi na to pozwoli, ale postaram sie.....
teraz probuje go nauczyc, zeby sam zasypial w ciagu dnia w lozeczku, ale jak na arzie ciezko nam to idzie, wlasnie lezy u siebie i marudzi!!!

reklama
Do góry