reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

tusiu super kolczyk..
gazeleczku co do piwa to ja tez sobie pozwalam od czasu do czasu, winko tez juz pilam takie domowej roboty - pycha!!!
chyba w koncu zdecyduje sie na ten basen dla Ninki, w szkole ktora niania polecala moga mnie dopisac do zajec w niedziele(choc mezowi nei bardzo sie usmiecha jezdzic 7 dni w tyg do w-wy) na kasprzaka, kosztuje to 260 zeta za 12 zajec po 30 min - niby nie tak tanio ale tez nie sa to tez jakies koszmarne pieniadze - mozna sprobowac, zobaczymy czy sie Ninie spodoba

reklama
witam dziewczynki....co do kolczyka to juz mialam, ale sie chyba nie zdecyduje przed "naprawieniem mojego brzucha"

NiaNia dziekuje za stronke, no masz oko, dziewczyno......

wiecie co??ja tez chce chodzic na cwiczenia, ale nie wiem czy to sie jakos uda!!!nie wiem jak zalatwic sprawe karmien Kuby, no i opieka nad Maluchem, zobaczymy....moze cos wykabinuje....na razie zostaja mi brzuszki!!!!:)

Nianiu napisz kiedy będziesz robić kolczyk to może się spotkamy jak będziesz miała ochotę bo Dereniowa jest niedaleko mnie. Kurczę jak zobaczyłam jak to robią to boję się chociaż na imrezie koleżanka zrobiła mi drugą dziurkę sw uchu zaostrzonym kolczykiem i bez znieczulenia. Nooo prawie bez ;D ;D ;D

A na ćwiczenia narazie jednak będę jeździła tam gdzie mam najbliżej czyli na Warszawiankę bo Jagódka nadal nie lubi jeździć samochodem. Gazelaczku może za jakiś czas zdecyduję się na dalszą jazdę to zapiszę się tam gdzie radziłaś.
A dodatkowo wykupię sobie kartę do Gymnasionu na Puławskiej bo i blisko (samochodem 3 min) i mają długo otwarte.

Nianiu to studio to jedno z najlepszych w Polsce jeśli chodzi o tatuaże. Na tatoo to dopiero mam ochotkę ale najpierw muszę schudnąć bo jak na razie waga stanęła na 53 kg. i ani rusz w dół. A jeszcze tylko 4 kg i będę ważyła jak przed ciążą. Cholera, kupiłam cud piękności spodnie Diesla przed ciążą. Miałam je na sobie trzy razy i teraz choćbym miała się zagłodzić to po skończeniu karmienia piersią (czyli za jakiś rok, wrrrr) muszę się w nie wbić.

reklama
Do góry