reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Widzę że nasze wszystkie dzidziolki rozwijają się tak samo: Maciek też je piąstki, ślini się (właśnie leży w łóżeczku i mlaska ), układa główkę częściej na jedną stronę. Ale to wszystko jest ok. Wczoraj bylismy u pediatry i stwierdziła, że wszystko gra A waży 5750 Już prawie podwoił wagę urodzeniową (3 kg)
Ania to trzymaj się tam i nie pogryź go
Ania to trzymaj się tam i nie pogryź go
Tusia przybijam z Tobą piątkę. Mój pępęk jest podbnej wielkosci i dlategotez zalezy mi na takim własnie zakryciu go. Super. A i Oponka podobnej wielkosci ;D Moja kolezanka powiedziała ze dopiero po pół roku ten brzucho się wklęśnie :
reklama
A my na 19.20 jedziemy na szczepienie (maks po 6 tyg miał ylko żółtaczke ze wzgledu na asymetrie). Teraz jest ok wiec robimy szczepienie. Juz się boję.
Ale jaja bez zadnej konsultacji zaczynamy ćwiczenia praktycznie w tym samym czasie To tak samo jak płodziłysmy nasze dzieciaczki. Bez konsultacji a prawie w tym samym czasie ;D
Ale jaja bez zadnej konsultacji zaczynamy ćwiczenia praktycznie w tym samym czasie To tak samo jak płodziłysmy nasze dzieciaczki. Bez konsultacji a prawie w tym samym czasie ;D