reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

oj dziewczyny, ja tez na piwoooo! uwielbiam piwko i sie przyznam, ze takie malutkie, leciutkie to sobie czasem wypije... podobno winko - lampkę - tez można, wiec moze nie musimy być na takiej abstynencji? Na szaleństwa imprezowe jeszcze przyjdzie nam poczekac co prawda, ale na razie chociaz takie 0,3 ;) :)

Tusiu - co do tego pudru, to teraz masz po prostu puder sypki ;) Weź pędzel zamiast gąbki i na pewno da sie go uzyc!!!

reklama
ROBIMY KOLCZYKI!! heheh na starosc juz nam odbija, ale co tam ;D Karin rób kolczyk.

Wybieram sie juz w poniedziałek do SEBA STUDIO w Ursusie o 19. Bede chodzić 2 razy w tygodniu na połączone cwiczena TBC (Total Body Condition) i HI LOW. Rozmawiałam z instruktorką i powiedziała, ze to the best na opone, obwisły tyłek i miękkie cycki. Czyli wszytsko co nam dolega heheh
Karin a moze uda Ci sie i poćwiczymy razem.
Ja mam karnet z pracy w Gymnasion (cos tam sie tylko dopłaca) ale narazie sie nie wybieram, chce blisko domu. No i musze złapać rytm.

Tusia ten czarny na zdjeciu to mój mąż ;D i ojciec dziecka hiihihhi
Tamten to jego starszy brat.

Ciesze się, ze Twój zięc Ci sie tak podoba. Ja sadzam go na kolana i tez pokazuje mu Twoją Majeczkę

Zauwazyłam , że babkom po ciazy zupełnie odwala na punkcie swojego wygladu ( ja z reszta tez sie do nich zaliczam ;D). Ja np. prócz kolczyka postanowiłam załozyc aparat na żeby ihihih troche sie boje jak to bedzie wygladało, ale podobno jest ładny i przezroczysty :) Ide w sobote do dentysty a potem do ortodonty.

Kurde dziewczyny ale się wczoraj rozpisałyście, nie moge nadrobić :D
Maciuś wczoraj był szczepiony i całe popołudnie był taki marudny, nie chciał jeść i płakał, a w nocy odrabiał zaległości w jedzeniu i budził się co 2 godziny :) No ale na szczęście dzisiaj jest już ok.

Co do ćwiczeń, to ja od poniedziałku zaczynam zajęcia z moimi paniami. Juz nie mogę się doczekać, ale z drugiej strony trochę się boje bo moja kondycja jeszcze wiele pozostawia do życzenia. No ale mam nadzieję, że dwa tygodnie i wrócę do formy :)

A co do tęsknoty do okresu sprzed ciąży, to mi tylko brakuje jednego. Mój mąż sprzedał mój biust synusiowi :D Nie żeby wcale się nim nie interesował, ale jakoś tak go zaniedbuje :D No i tego tylko mi brakuje. Poza tym to chyba już nie wyobrażam sobie życia bez Maciejka naszego kochanego :)

Ja zajecia zaczynam w przyszlym tygodniu - na biust cwiczen troszke nie chce - bo nie wiem jaki to ma wplyw na karmienie - biuscik mam twardniutki:).

Co do tv - to nie wiem jak by dzialal na Jasia bo po prostu nie mamy tv (z wyboru), wiec hipnotyzera nie mamy ;D.

reklama
Do góry