reklama
kaśka k
Fanka BB :)
ja już się umówiłam na sobotę z ponownym założeniem kolczyka i mam takie zwykłe dwie czerwone kulki
Karin
Lipcowe Mamy'05
Nianiu zdjęcia Maksa zejefajne. Tusia dawaj zdjęcia pępka, nie daj się prosić ;D.
Nianiu to gdzie się wybierasz na ten aerobic ???
Dzisiaj nie udało mi się pójść na ćwiczenia bo mała zasnęła 15 min. przed wyjściem i nie miałam serca jej budzić Ale zrobiłam kilka ćwiczeń na brzuch, uda i pośladki i czuję, że jutro będę umierać
no idę sprawdzić zupkę a potem muszę spełnić obywatelski obowiązek i skoczyć do gminy dopisać się na listę żeby móc zagłosować za dwa tyg.
Ja się zastanawiam robić sobie kolczyk czy nie :
Nianiu to gdzie się wybierasz na ten aerobic ???
Dzisiaj nie udało mi się pójść na ćwiczenia bo mała zasnęła 15 min. przed wyjściem i nie miałam serca jej budzić Ale zrobiłam kilka ćwiczeń na brzuch, uda i pośladki i czuję, że jutro będę umierać
no idę sprawdzić zupkę a potem muszę spełnić obywatelski obowiązek i skoczyć do gminy dopisać się na listę żeby móc zagłosować za dwa tyg.
Ja się zastanawiam robić sobie kolczyk czy nie :
kaśka k
Niuńka dawałam małej sab po 4-5 kropli co drugie karmienie na trzeci dzień było już spokojnie i bez problemów z prężeniem i kupką po tygodniu zeszłam na 3 razy dziennie po 3 krople potem 2 razy dziennie a teraz mała dostaje raz dziennie na noc 3 krople i chce go już spróbować odstawić
reklama
kaśka k
nie ma sprawy myślę że sama wyczujesz i będziesz widziała czy zwiększyć ilosć kropelek czy zmniejszyć powodzenia nam pomogło