reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Tusia, mój ma z TV to samo, zauważyłam to właśnie jakieś kilka dni temu. Przez przypadek, gdy leżał w leżaczku i zaczął się gapiś w ekran, to mimo, że głodny nagle taki cichutki i skupiony się zrobił. A jak jest z nami w dużym pokoju, to normalnie wykręca główkę w stronę telewizora. Doszło do tego, że rozpraszał się podczas jedzenia albo zabawy i musiałam go wyłączać. Ja myślę, że małe i rozsądne dawkowanie takich bodźców to chyba nie tragedia. Wiem, nie mozna dziecka przyzwyczajac i go ogłupiać, albo zastępować tv normalny kontakt z rodzicami, ale jak czasem trochę poogląda to nic się nie stanie. No i można w ciągu paru minut dużo zrobić..np obrać ziemniaki ;)

Czesc dziewczyny!
Witam nową lipcóweczkę!

Widzę, że u was ćwiczenia pełną parą. Ja przytachałam do domu rowerek stacjonarny i mini stteper ale na przytachaniu się skończyło :p :) . Normalnie nie mam kiedy.

Cholera to i ja robie brzuszki. Spróbuje 20 ;D NAPISAŁAM TEŻ NA LODÓWCE NIE JEDZ -RÓB BRZUSZKI!!!

Tusia zrobiłas juz kolczyk w pępku?? Ja się wybierałam teraz, ale az obciach z tym sadłem. Albo moze zrobic??...to mnie zmobilizuje to cwiczenia?? Jak myslisz? Na ćwiczenia ide pierwszy raz w poniedziałek i az cała się trzese na sama mysl

witam
to pewnie i ja zabiorę się za te brzuszki jak tak wszystkie ćwiczycie choć strasznie mi się nie chce i taka jestem zmęczona bo mały nie dość że w nocy sięczęsto budzi to i w dzień śpi tylko na spacerze
ale dzię chyba cud bo śpi w łóżeczku już 1,5h
A ztym nocnym spaniem to tka od początku jest kilka razy zdarzyło sięże przespał 3h a tak to się budzi co 2h

reklama
a ja mam nadal mdlosci i rozwolnienie.....pewnie to wirus jakis....

Elfiko czuje sie pominieta! ja tez na niemowlakach udzililam takiego samego poparcia jesli chodzi o chrzciny. ty ty ty ty  ;D

a my wczoraj kupilismy Milenie karuzelke z misiami i wiecie ze ona teraz ciagle lezy i do nich gada?! hihihi  :laugh:  dziecka nie ma w domu

ide czyutac lekturke

witam nowa lipcoweczke serdecznie!!!

przypominam o Tracy Hoog 14.30  ;D

Do góry