Tofinek niezły poród. Ja tez rodziłam na Solcu i wdzin kiedy ty tam zajchałas ja wychodziłam z Maksem do domu. Pewnie inaczej bysmy sie poznały Tą burze bardzo dobrze pamietam bo wtedy zjaechalismy własnie pod dom. Mamy ją nakreconą na video. Fajny miałas klimat na rodzenie. Tylko chorobcia jakos długo??? Miałas znieczulenie. No i jaka połozna z toba była?? Ja rodziłamna sali malinowej a ty?
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Tofinku-- witaj w gronie lipcoweczek!!!!
ja wlasnie z kawka( oczywiscie bezkofeinowa) zasiadlam przy kompiku..moj Maluszek juz 3 dzien w dzien zasypia w swoim kochanym lozeczu i chyba jest mu tam dobrze...przeczytalam juz prawie caly "jezyk niemowlat" i duzo sie z niego dowiedzialam, na razie wdrazam powolutku zasady, mam nadzieje, ze sie sprawdza!!!postanowilam dzialac wdl. "latwego planu", jak na razie jest dobrze tfu tfu nie chce zapeszyc
NiaNia nie dawaj sie leniuszkowi tylko fru na zajecia, na pewno bedzie ciezko, ale pozniej jak zobaczys sie w jakims odlotowym ciuszku to wtedy sobie podziekujesz...i oczywiscie Nam za slowa otuchy!!
czytalam w Naszej ksiazeczce( chyba tak ja bede nazywala), ze jak sie karmi piersia to powinno sie niec przynajmniej 5 kg nadwagi, zeby mozna bylo z czego brac pokarm.....i jak tu zrzucic pare kilo????
ja wlasnie z kawka( oczywiscie bezkofeinowa) zasiadlam przy kompiku..moj Maluszek juz 3 dzien w dzien zasypia w swoim kochanym lozeczu i chyba jest mu tam dobrze...przeczytalam juz prawie caly "jezyk niemowlat" i duzo sie z niego dowiedzialam, na razie wdrazam powolutku zasady, mam nadzieje, ze sie sprawdza!!!postanowilam dzialac wdl. "latwego planu", jak na razie jest dobrze tfu tfu nie chce zapeszyc
NiaNia nie dawaj sie leniuszkowi tylko fru na zajecia, na pewno bedzie ciezko, ale pozniej jak zobaczys sie w jakims odlotowym ciuszku to wtedy sobie podziekujesz...i oczywiscie Nam za slowa otuchy!!
czytalam w Naszej ksiazeczce( chyba tak ja bede nazywala), ze jak sie karmi piersia to powinno sie niec przynajmniej 5 kg nadwagi, zeby mozna bylo z czego brac pokarm.....i jak tu zrzucic pare kilo????
To własnie jedna z przesrnych rzeczy w karmieniu piersią. Niestaty. Choć ja nie karmie i tez mam heh
Słchajcie mam pewien patetnt. Juz jakis czas testuje go na Maksie i dziala. Mianowicie "kołysanki bobasa". No niemozliwie przy tym zasypia. Np dzis w dzien przy tej muzie zasnał i spał parwie 3 godz. - SZOK!!. teraz zjadł, była aktywnosci wg naszej ksiazki i właczyła płyte, patrze a on zasypia. I wiecie co SPI!! ;D
Słchajcie mam pewien patetnt. Juz jakis czas testuje go na Maksie i dziala. Mianowicie "kołysanki bobasa". No niemozliwie przy tym zasypia. Np dzis w dzien przy tej muzie zasnał i spał parwie 3 godz. - SZOK!!. teraz zjadł, była aktywnosci wg naszej ksiazki i właczyła płyte, patrze a on zasypia. I wiecie co SPI!! ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
NiaNia a skad taka plytke masz i gdzie ja mozna dostac!!!!
aha i mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie, jakim aparatem byly robione te zdjecia na stronce Twojego brata (chodzi mi o model??) ???od razu powiem, ze fotki swietne, maja klimat.....
aha i mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie, jakim aparatem byly robione te zdjecia na stronce Twojego brata (chodzi mi o model??) ???od razu powiem, ze fotki swietne, maja klimat.....
Ja kiedys kupiłam ze Skarbusiem z allegro. Pewnie tam są. Te kołysanki czy usypianki to jakas magia. No nie wierze normalnie co to z nim zrobiło. Płyt jest 5. O np. tu jest http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=1868
a tu wogole strona o tej muzyce http://www.muzykabobasa.pl/
a te zdjecia robione sa Nikonem lustrzanka cyfrowa, ale model hmmm coś tam z 700 chyba :
o własnie tam mozna zobaczyc zdjecia jego dziewczyny, którą mi bardzo przypominasz
a tu wogole strona o tej muzyce http://www.muzykabobasa.pl/
a te zdjecia robione sa Nikonem lustrzanka cyfrowa, ale model hmmm coś tam z 700 chyba :
o własnie tam mozna zobaczyc zdjecia jego dziewczyny, którą mi bardzo przypominasz
Joaska
Lipcowe mamy '05
to mam prosbe, otworz te strone i znajdz to djecie, a pozniej wyslij mi link z tym zdjeciem...chetnie zobacze , kogos do kogo jestem podobna!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
mam jeszcze pytanko, ktora z Was karmiaca piersia dostala juz @????ja chyba dostalam, mam juz go 3 dni, ale nie wiem, czy to nie jest przypadkiem krwawienie po tabletkach?? od 2 tyg. biore Cerazzete, apo ostatnich tabletkach tak mialam!
bede wdzieczna za info!
bede wdzieczna za info!
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
e_mamo takie cos to ja tez mialam, ale to bylo tak troszeczke wtedy i tez jakies dwa dni...a teraz to mam tak normalnie jak zawsze i tez mnie brzuch bolal....jak bedzie trwal za dlugo to trzeba bezie zasiagnac porady mojego gina!