reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Nie wiem co sie z Julką dzieje. Jest strasznie marudna i mało je. Strasznie się krzywi i pręzy jak jej daję butle. Nie wiem czemu. Teraz śpi. Moze obudzi się z lepszym chumorze. U nas cały czas pada deszcz może przez pogodę tak marudzi?

reklama
i już na rączkach najedzony przebrany i szczęśliwy

dziewczyny czy wy kapiecie swoje malenstwa codziennie?? jak bylo goraco to staralam sie codziennie a teraz sie zastanawiam.....??

a no i boje sie bo nie wiem czy siostry tytus nie jest podziebniety :( oby nie bo i my pewno bysmy sie zarazili :((

Cześć dziewczyny!
Nareszcie wróciliśmy ze szpitala i jesteśmy szczęśliwi z tego powodu - bo w domku ;D
Tak nas tam wybili z rytmu że szok!!! Co Adaś zanął to proszę rozebrać do ważenia,a to wizyta i rozebrać do badania, a to na inhalacje i tak w kółko. Raz był tak zmęczony że cały czas płakał bo chciał spać, a nie mógł zasnąć, a jak już zasnął to go budzili :mad: HORROR!!!!
Oby już więcej tam nie wrócić.

Teraz Adaś przez trzy tygodnie musi brać lek i wszystko powinno być dobrze. Waży 5200gram i wcina jak szalony         150-160ml. Problemy z kolkami, ulewaniami i wymiotami się skończyły dzięki mleczku Bebilon Pepti.
Nareszcie jesteśmy szczęśliwi!!!

Agatonik Mój Adaś też tak się prężył i wyginał przy butli - tak ponoć wygląda kolka.
Kolorowa kredko, ja kąpie maluszka codziennie, bo po kąpieli maluchy mają faze najdłuższego snu ;) Chyba coś w tym jest :)

niuńka witajcie w domcciu :)

nianiu nasz szkrab ma już drugioego takiego smoka tylko teraz granatowego i silikonowego tamten byl z gumy

ok my zmykamy juz jedzie tatus z pracy :D

pozdrowionka

Wiki 28, gdzieś mi przeleciało że pytałaś o pleśniawkę. Mogę polecić syrop co pędzlowania<nie do ścierania> Fluconazole Naprawdę działa rewelacyjnie i szybko, no i bez bólu i łez maluszków bo nie ścieramy tylko moczymy gazik i lekko przecieramy buźkę. Pleśniawka zeszła po około 4 dniach, a wcześniej walczyłam prawie miesiąc Aftinem, Nystatyną, Daktarinem, a nawet siuskami :p i nic.

Niuńka super, że jesteście już w domku :)

My kąpiemy Maćka codziennie. On to bardzo lubi i my też, to po co sobie odbierać przyjemności :)

Maciek dzisiaj też spał długo, najpierw 3 godziny i po południu 4. Mam nadzieję, że w nocy będzie spał.

Niuńka witajcie w domciu ;)
u nas kąpiel codziennie ale ze dwa razy zdażyło się ze małą ominęła ta przyjemność
Alka robiłam badanie ogólne moczu i wystarczyło 10 ml co do posiewu to miała robione 3 razy ale tylko w szpitalu bo mówili że u takich maluszków konieczne jest założenie cewniczka żeby otzrymać czysty mocz na posiew

reklama
Do góry