reklama
Musze sie pochwalic, ze pierszy raz od porodu mam czas bardzo dla siebie - zabralam sie w koncu za wloski, ktory chcialam sobie podszlifowac a raczej uczyc sie go na tym macierzynskim. Nie wiedzialam tylko ze nie bede miec na niego czasu!!!! ;D
Lilka
Fanka BB :)
Wiki ja przed snem nocnym podaje butelke,poniewaz mala po niej dluzej spi,i rano tez jej daje,potem mam czas dla siebie i dla mieszkania
ogolnie moj pokarm jest do dupy i tyle
wlasnie niedawno nakarmilam mala piersia a po 15minutach byla glodna!!!!!!!!!!!
jak jestem w domu to daje jej cyca,ale jak gdzies wychodze i jak wieczorem klade spac to dostaje butle.wtedy na miescie tak jak dzisiaj,moge byc 4godziny i mam czas wszystko pozalatwiac
ogolnie moj pokarm jest do dupy i tyle
wlasnie niedawno nakarmilam mala piersia a po 15minutach byla glodna!!!!!!!!!!!
jak jestem w domu to daje jej cyca,ale jak gdzies wychodze i jak wieczorem klade spac to dostaje butle.wtedy na miescie tak jak dzisiaj,moge byc 4godziny i mam czas wszystko pozalatwiac
Klaudia
Lipcóweczka 2005
MAm pytanko odnośnie rady Tracy co do karmienia przez sen. Ona radzi, by nakarmić dziecko przez sen ok. 23 żeby potem przespało całą noc. Mój mały Kajtek za nic w świecie nie da się nakarmić przez sen. Próbowałam wszystko co ona radzi, ale on śpi jak suseł i nie w głowie mu wtedy jedzenie. Czy wasze dzieci umieją jeść przez sen?
Klaudia
Lipcóweczka 2005
My za dwa tygodnie idziemy na wesele, no i będzie próba generalna zostawienia Maćka z dziadkami na dłużej. Tak myślę, że odciągnę pokarm i nakarmią go raz z butelki, a raz podjadę do domu i ja go nakarmię, żeby mi cycolki ne pękły jak będę tańczyć A za tydzień ide na wieczór panieński i synalek zostanie z tatuśkiem, a mamuśka będzie balować
Cieszę się, bo się trochę rozerwę
Cieszę się, bo się trochę rozerwę
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Gaga, tak myśle, że zanim się naszym maluchom ureguluje spanie i jedzenie, to jeszcze duuuużo czasu minie. Mój mały ma parę dni, że jest aniołek i nie wiem, że mam w domu dziecko, a czasem też chce jeść co godzinę i spróbowałabym go oszukiwać i przeciągać godzinę karmienia to pół Tarnowa by go słyszało
Moim sąsiadom urodziła się 3 dni temu córeczka, więc już mam koleżankę dla Maciusia
A Maciek ostatnio ciągle woła "gej, gej, gej"
Moim sąsiadom urodziła się 3 dni temu córeczka, więc już mam koleżankę dla Maciusia
A Maciek ostatnio ciągle woła "gej, gej, gej"
reklama