reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

rany, ale u nas pustawo ostatnio... albo wszyscy korzystaja z ostatnich dni lata i spaceruja, albo dziewczyny sa wymeczone i padly... :)

reklama
rzeczywiscie jak nie ma mnie teraz caly dzien na sieci to i tak niewiele nadrabiania w czytaniu...

Pewnie spaceruja wszystkie.... Ja znikne po kolejnym karmieniu - maly spacerek tez sie nam nalezy ;D

Ja karmię piersią i myślałam że to okres ale może to zapowiedź okresu bo dzisiaj mi przeszło i nic nie leci ???

Igunia moja też ostatnio w dzien coraz mniej śpi. Bawi się w swoim łóżeczku a właściwie kołyseczce ale jak z nią rozmawiam to biorę do naszego łóżka.

Klaudia to super ja już sobie taki żel kupiłam w razie co !!

Muszę poczytać Tracy jak z tym nocnym karmieniem jest. Może coś robie nie tak że mała się często budzi. Dzisaij strasznie stekała tak jakby nie mogła kupki zrobić. Ale nie płacze tylko stęka przez sen a ja nie moge spać. :(

U nas jak Macius steka to mąż nie może spac. Ja mam zdrowy sen i dopiero na placz reaguję. Za to mąż mnie budzi, co w ogole nie ma sensu. Gdy maly ma fazę prezenia sie i stękania i tak nic nie wyjdzie z karmienia, tylko oboje bedziemy sie meczyc. Macius bedzie chcial jest, a nie bedzie mogl, no a ja będę obolala, bo wtedy maly najbardziej szarpie brodawki. Dlatego staram sie przeczekiwac, niech się wystęka i potem karmię. Jak na razie sprawdza się.

hej!! ja tylko na chwilke
ide robic nalesniki do zupy cyganskiej i jade na ROZPOCZECIE ROKU SZKOLNEGO!!!!!!!!!!!!!!! wooow klasa maturalna
chyba bede przebojowa mamuska hihihiiii ;D a w styczniu stodniowka :laugh:

musze sie pochwalic ze..............moja Milenka pokonala Maciusia Gazelaczka ;D

spala 7,5 godziny!!! :o :o od 21.30-5.00
a tak ci Gazelaczku zazdroscilam jak napisalas ze tyle ci Macius spal,no i prosze!!!

no to uciekam,na rozpoczecie jade z cala moja rodzinka ;D (qrcze jak super to brzmi) :laugh: a potem do kolezanki na wies
wieczorem do was jeszcze wskocze- buziaki :laugh:

aaaaaaaa
Klaudio i Wiki ja walcze z plesniawkami 3 tygodnie
narazie lecze aftinem,no ale ciagle powracaja jak juz znikna te cholerne paskudztwa

ponoc moczem dziala na 100%.....

no no Lilka, suuuper. U nas to byla akcja jednorazowa - teraz spi juz normalnie, ale i tak chyba dlugo - pierwszy raz spi 5 godzin, a potem jak sie uda - 3-4. Za to w dzien ostatnio makabra ::) Nie dosc ze nie chce spac, to jeszcze ma ochote byc tylko na rekach... I co tu z takim robic? Jak Go poloze to sie strasznie drze, az sie boje ze cos mu sie stanie....

Gazelaczku ja tez gabci szyjke staram sie przekrecac ale wystarczy chwila nieuwagi i juz obraca ja w prawo nawet przez sen :-[ martwi mnie to troszke bo syn mojego kuzyna mial podobny problem oni to zlekcewazyli i chlopiec chodzil z przekrzywiona glowka az zalozono mu gorset :(

reklama
Klaudus u mnie z tym okresem to dziwnie bylo na szczescie sie skonczylo :p :) po pierwszej ciazy pierwszy okres dostalam po 5 miesiacach
teraz mysle ze wywolaly go te hormony ktore musialam przyjmowac na cofniecie sie cewki :p
no i wczoraj zaryzykowalismy i znieslismy celibat... ;D a co tam .....mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ;D ;D ;)

Do góry