reklama
frida27
Fanka BB :)
czesc babulki
u mnie dizsiaj w mieszkaniu 31 stopni masakra.
już nie mam siły na te upały a o przeprowadzce mogę tylko pomarzyć bo pan od podłogi wchodzi dopiero w sobotę
Moja Igunia znosi to dzielnie ale jak się do mnie przytuli to cała spocona.
Z zasypianie w łóżeczku mamy coraz większe problemy bo tatuś jak przyjdzie z pracy to nosi i ja się nie mogę powstrzymać od przytulanek w naszym łóżku.
Nianiu trzymaj się dzielnie - dasz radę.
Gazelaczu zazdroszczę tych przespanych godzin u mnie rekord 4 godzinki a tak standardowo to 3.
Na temat skazy białkowej nie wiem nic i nawet podejrzewałam że u nas jest problem nietolerancji białka jak mała tak mocno ulewała ale teraz trochę się uspokoiło i mam nadzieję że niedługo wcale nie będzie tego problemu.
buziaczki dla wszystkich naszych małych skarbeczków. ;D
u mnie dizsiaj w mieszkaniu 31 stopni masakra.
już nie mam siły na te upały a o przeprowadzce mogę tylko pomarzyć bo pan od podłogi wchodzi dopiero w sobotę
Moja Igunia znosi to dzielnie ale jak się do mnie przytuli to cała spocona.
Z zasypianie w łóżeczku mamy coraz większe problemy bo tatuś jak przyjdzie z pracy to nosi i ja się nie mogę powstrzymać od przytulanek w naszym łóżku.
Nianiu trzymaj się dzielnie - dasz radę.
Gazelaczu zazdroszczę tych przespanych godzin u mnie rekord 4 godzinki a tak standardowo to 3.
Na temat skazy białkowej nie wiem nic i nawet podejrzewałam że u nas jest problem nietolerancji białka jak mała tak mocno ulewała ale teraz trochę się uspokoiło i mam nadzieję że niedługo wcale nie będzie tego problemu.
buziaczki dla wszystkich naszych małych skarbeczków. ;D
mania
Fridus u mnie sie dzis wlasnie skonczyl ;D ale jak to mowi Niania ;D na riki tiki musimy jeszcze poczekac :-[ bo caly czas czekam az sie wchlonie moja cholerna cewka :-[ (chyba Wam kiedys napisalam ze z powodu obnizonego poziomu hormonow i zbyt mocnego parcia podczas porodu nastapilo cos w rodzaju wysuniecia sie cewki :-[ :-[ :-[
za 2tyg mamy wizyte wiec moze koniec celibatu bliski
za 2tyg mamy wizyte wiec moze koniec celibatu bliski
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Martuśka - ciocia przyjezdza do Maciejki w sobotę i wypytam sie o wszystko co sie da i potem sprzedam Wam pare informacji. O ile dowiem sie czegos nowego, bo Wy i tak generlanie jestescie wyedukowane
A Macius w nocy ladnie spal, ale w dzien to juz prawie w ogole nie chce. Przysnie na chwilke - ja mam nadzieje, ze teraz cos zrobie - a on zaraz sie budzi i placze... No i tak bujamy sie dzis drugi dzien. Moze to przez upal?
A Macius w nocy ladnie spal, ale w dzien to juz prawie w ogole nie chce. Przysnie na chwilke - ja mam nadzieje, ze teraz cos zrobie - a on zaraz sie budzi i placze... No i tak bujamy sie dzis drugi dzien. Moze to przez upal?
elfiko
lipcowe mamy ´05
przeczytalam, pooglądałam i ide spac. Tak jak Niania padam na twarz, Weronika też rządzi drugi dzień- są to tak zwane zawody w niespaniu :
Już nawet na moich rękach nie śpi a słychać ja chyba u Mani : : :
ok uciekam, mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej ,pa
Już nawet na moich rękach nie śpi a słychać ja chyba u Mani : : :
ok uciekam, mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej ,pa
Odnosnie spania - to wczoraj zaryzykowalam i o 1 w nocy (jasiu zasnal o 9, a jadl o 8 ) niepodalam mu piersi tylko smoczek - zasnal bez placzu po 45 minutach i obudzil sie o 3. ciekawa jestem czy go "przecwicze" i bedzie mi tak spal do 3 bez przerwy - tylko nie wiem ile nocy wytrzymam aby go tak "cwiczyc"? ;D. Zobaczymy kto jest twardzielem (znajac zycie to ja juz dzis wymiekne ;D)
reklama
mania
o rany Martuska Ty lecisz do Polski to ja Ci zazdroszcze straaaaaaaaasznie baaardzo!!! i w takim razie najedz sie za mnie tych swiezutkich pachnacych buleczek
Aniu trzymam kciuki za wytrwalosc w dzialaniu!!!
moja gabcia idzie spac o 8 i spi tak do 3 a po tem to juz tak co h wola jeeeeesc....nad ranem buszuje i ok 12 jest nieprzytomna i drzemie z przerwami ja jedzenie i siusiu no i zadarza sie ze co przysnie to tymul rozrabiaka drze sie w nieboglosy GAAAAAABA i wspina sie na lozeczko
aaa pytanie: czy Wasze MAluszki tez sa takie ruchliwe? bo gabcia fika tak nozetami ze potrafi zminic swoj kierunek fikania no i upodobala sobie skret glowy w prawo na co pani doktor zaleciala cwiczenia i miesni karku i przewieszenie zabawek na lewa strone....ale mala jak spi to i tak sama przekreca glowke w prawo i co robic?
Aniu trzymam kciuki za wytrwalosc w dzialaniu!!!
moja gabcia idzie spac o 8 i spi tak do 3 a po tem to juz tak co h wola jeeeeesc....nad ranem buszuje i ok 12 jest nieprzytomna i drzemie z przerwami ja jedzenie i siusiu no i zadarza sie ze co przysnie to tymul rozrabiaka drze sie w nieboglosy GAAAAAABA i wspina sie na lozeczko
aaa pytanie: czy Wasze MAluszki tez sa takie ruchliwe? bo gabcia fika tak nozetami ze potrafi zminic swoj kierunek fikania no i upodobala sobie skret glowy w prawo na co pani doktor zaleciala cwiczenia i miesni karku i przewieszenie zabawek na lewa strone....ale mala jak spi to i tak sama przekreca glowke w prawo i co robic?