reklama
Lilka
Fanka BB :)
Eliali moja coreczka jest rozpuszczona jak nie wiem co
ciagle ja nosilam na rekach bo to takie kochane malenstwo,ale niestety skutki juz tego sa.....myslalam ze malutkie dzieci az tak szybko sie nie ucza,ale Mili jest bardzo spostrzegawcza
W lozeczku ma cieplo i miekko (na poczatku bylo jej za twardo),ale ona nauczyla sie spac z nami i tego sie domaga
w dzien jak zasnie mi na rekach i ja poloze do lozeczka to spi,ale inaczej to nie ma mowy
dalam jej sie pare razy wyplakac i zasnela,bo nie to ze serca nie mam,ale wiem o co jej chodzi
ona chce spac z nami w lozku,a jak nas nie ma w nim to i tak nie zasnie : a my tez chcemy miec chwile dla siebie
ciagle ja nosilam na rekach bo to takie kochane malenstwo,ale niestety skutki juz tego sa.....myslalam ze malutkie dzieci az tak szybko sie nie ucza,ale Mili jest bardzo spostrzegawcza
W lozeczku ma cieplo i miekko (na poczatku bylo jej za twardo),ale ona nauczyla sie spac z nami i tego sie domaga
w dzien jak zasnie mi na rekach i ja poloze do lozeczka to spi,ale inaczej to nie ma mowy
dalam jej sie pare razy wyplakac i zasnela,bo nie to ze serca nie mam,ale wiem o co jej chodzi
ona chce spac z nami w lozku,a jak nas nie ma w nim to i tak nie zasnie : a my tez chcemy miec chwile dla siebie
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Lilka wspolczuje Ci z powodu psiaka.... my mamy i psa i kota... zwierzatka kanapowo-domowe - siersci jest tyle co neimiara ale... zwyczajnie czesciej sie sprzata... na dole mieszkają moi rodzice i Ojciec też sie burzył.... ale ja na jezyk nie choruje ani moj Maz :-) na szczescie :-) i kazaliśmy mu sie... ;-) przyzwyczaić do psa:-)
Ale owszem zwierzaki sa teraz troszke drugoplanowe z reszta ta k jak my... znaczy sie ja i Mezul :-)
Ale owszem zwierzaki sa teraz troszke drugoplanowe z reszta ta k jak my... znaczy sie ja i Mezul :-)
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
dziewczyny, Macius dzis w nocy spal 7 godzin bez budzenia!!! Powtorze - SIEDEM godzin . Normalnie wyspalam sie ;D ;D ;D
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
gazelaczku gratuluję !!! Ja czekam na te 7 godzin z utęsknieniem Teraz zdarza się nam w nocy przerwa między karmieniami do 5 godzin, ale to nie znaczy że mogę spać 5 godzin, najpierw utulanie do snu bączka
Dziewczyny- dzięki za odpowiedzi
A z tym sprzątaniem psiejskich kudłów- zdradźcie jaki sposób macie na męża, że potrafi złapać za odkurzacz ???
Ja nie wyrabiam ze wszystkim sama
Umówiliśmy się, że ja dom i dzidzia on zarabia, ale nie wiedziałam, że ta moja działka to taka orka... Najgorsze jest to, że mąż prowadząc własną firmę nigdy nie jest po pracy, ani w weekend, ani po 20-tej... ech... marudzę
Powinnam się cieszyć bo udało mi się wykąpać przed kolejną pobudką Julki
No i dziś włączyłam do diety pomidora, zaczęłam od 2 plasterków, teraz czekam na reakcję, a właściwie to na jej brak
A te krosteczki to może rzeczywiście trądzik jakiś, bo na razie nic nam się nie łuszczy i mam wrażenie, że są mniejsze od wczoraj.
Idę coś do gara wrzucić
Dziewczyny- dzięki za odpowiedzi
A z tym sprzątaniem psiejskich kudłów- zdradźcie jaki sposób macie na męża, że potrafi złapać za odkurzacz ???
Ja nie wyrabiam ze wszystkim sama
Umówiliśmy się, że ja dom i dzidzia on zarabia, ale nie wiedziałam, że ta moja działka to taka orka... Najgorsze jest to, że mąż prowadząc własną firmę nigdy nie jest po pracy, ani w weekend, ani po 20-tej... ech... marudzę
Powinnam się cieszyć bo udało mi się wykąpać przed kolejną pobudką Julki
No i dziś włączyłam do diety pomidora, zaczęłam od 2 plasterków, teraz czekam na reakcję, a właściwie to na jej brak
A te krosteczki to może rzeczywiście trądzik jakiś, bo na razie nic nam się nie łuszczy i mam wrażenie, że są mniejsze od wczoraj.
Idę coś do gara wrzucić
Karin
Lipcowe Mamy'05
Witam dziewczynki! Ja na biust chyba kupię również Mustele bo w ciąży się sprawdziła (nie mam rozstępów).
Jagoda dzisiaj spała od 20 do 2.10 w nocy, 6 godzin też ładny wynik ale się nie wyspałam bo obchodziliśmy z mezulem 2 rocznice ślubu :laugh: Wpiłam trzy łyki szampana ;D I kolacyjka była (ja robiłam oczywiście ) i późno położyliśmy się spać.
Teraz mała śpi i mogłabym i ja ale czekam na paczkę więc nici ze snu. Kupiłam fajne nosidełko chicco.Bobasa można nosić w nim na początku na leżąco.
Jagoda dzisiaj spała od 20 do 2.10 w nocy, 6 godzin też ładny wynik ale się nie wyspałam bo obchodziliśmy z mezulem 2 rocznice ślubu :laugh: Wpiłam trzy łyki szampana ;D I kolacyjka była (ja robiłam oczywiście ) i późno położyliśmy się spać.
Teraz mała śpi i mogłabym i ja ale czekam na paczkę więc nici ze snu. Kupiłam fajne nosidełko chicco.Bobasa można nosić w nim na początku na leżąco.
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Klaudio - rzeczywiscie, piersi byly twardawe, ale po prostu jak juz maly sie obudzil, to karmilam Go z dwoch, zeby troche sobie ulzyc. Ale generalnie nie mam wielkiego problemu z powodu dlugiej przerwy. Tak wiec jestem gotowa na to, żeby Maciejka przesypiał nawet całą noc
Klaudia
Lipcóweczka 2005
A wiecie co? Co do tej mojej bolącej piersi - to podziałał masażi okłady z kapusty. Wystarczyło jedno popołudnie z kapustą w biustonoszu i ból przeszedł. Jestem w szoku
Gazelaczku, widzę że nasi lekarze to maja całkiem inne podejście do rzeczy, ale przynam szczerze, że bardziej podoba mi się to, co twój powiedział
Gazelaczku, widzę że nasi lekarze to maja całkiem inne podejście do rzeczy, ale przynam szczerze, że bardziej podoba mi się to, co twój powiedział
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Klaudia, mi tez sie podoba co moj lekarz mówil, ale mam wątpliwości czy jest to bezpieczne... Co do cwiczen - wykonuje je juz odkąd minął tydzien po cc, ale ostroznie. Caly czas zwiekszam ich moc, bo sie boje przepukliny, rozejscia blizny i innych paskudztw, ktorymi ludziska strasza. Ale gdybym chciala isc np. na karate to moge juz czy nie?