reklama
U mnie to samo ;D I ocieram udem o udo.Kaszana!!
Wiecie o ogladalam znów swoje zdjecia z pordu. Az nie dowierzam jaka bylam opuchnieta. Szok. Wczesniej tego nie dostrzegałam. Dopiero teraz widze.
Jezu nie gadamy o tych duchach bo ja i takma zbyt bujna wyobraxnie.
Wiecie o ogladalam znów swoje zdjecia z pordu. Az nie dowierzam jaka bylam opuchnieta. Szok. Wczesniej tego nie dostrzegałam. Dopiero teraz widze.
Jezu nie gadamy o tych duchach bo ja i takma zbyt bujna wyobraxnie.
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Karin, no może ja wezmę jakąś fałdkę? Kurcze, zginęły mi policzki, chyba sobie skarpetkami wypcham...
dziewczyny, a Wy rysowalyscie juz swoje świnki?
https://www.babyboom.pl/forum2/index.php?topic=3368.new;topicseen#new
dziewczyny, a Wy rysowalyscie juz swoje świnki?
https://www.babyboom.pl/forum2/index.php?topic=3368.new;topicseen#new
no nie dziewczyny - jestem sama w domy ( tzn z Mateuszkiem) i mówie wpadne sobie poczytac Was to mi sie lepiej na sercu zrobi - tym bardziej ze w ciagu dnia siedze u Rodziców i nei mam dostepu do netu a jak wracam to kapiel karmienie kolacja pranie i spanie - a wy tu o duchach !!!!! no i nie usne dzisiaj)
Co do kolek to bardzo pomaga tez woda koperkowa - niestety ciezko ja dostac w aptekach - my kupilismy w mragowe na urlopie
Co do kolek to bardzo pomaga tez woda koperkowa - niestety ciezko ja dostac w aptekach - my kupilismy w mragowe na urlopie
Ja jeszcez nie robiłam tego testu ale lada dzien napewno zrobie.
ale wiem napewno od tracy (i to sie u mnie sprawdza) ze jak płacze "la la la la" to chce mu sie jesc. Jakos sie wtedy jezyk układa i dlatego taki krzyk.
ale wiem napewno od tracy (i to sie u mnie sprawdza) ze jak płacze "la la la la" to chce mu sie jesc. Jakos sie wtedy jezyk układa i dlatego taki krzyk.
Karin
Lipcowe Mamy'05
Nie Alka, ona poprostu robi rywkę jak się z nią nawet zbliżam do jej kołyski. poprostu nie lubi być sama i już. Ma to po mamusi ;D Ja też się darłam jak mnie mama odkładała do wózka albo do łóżeczka.
Niektóre płaczki i marudzenia też już rozpoznaję wiem jak marudkuje jak jest zmęczona a jak się zanosi jak jest głodna i zmęczona. Inaczej płacze jak nie mogą wyjść bączki.
Niektóre płaczki i marudzenia też już rozpoznaję wiem jak marudkuje jak jest zmęczona a jak się zanosi jak jest głodna i zmęczona. Inaczej płacze jak nie mogą wyjść bączki.
reklama
Dziewczyny a wylatuja Wam włosy?? Ja sie tego boje bo mi juz połowa wyleciała przez to rozjaśnianie, a co bedzie jak wyleci drugie pól. A wcale do smiechu mu nie jest biorac pod uwage ze moja babcia nosi peruke heh ;D