reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Fakt, dzik nie ma talii, hehehe ;D Ja tez już mam talię. A nawet kilka 8) Oponka, talia, oponka, talia, oponka, talia, hahaha. A każda oponka jakby sflaczała  :p.  

Nadmiar skóry oddam w dobre ręce :p ;D ;D ;D ::)

reklama
U mnie to samo ;D I ocieram udem o udo.Kaszana!!

Wiecie o ogladalam znów swoje zdjecia z pordu. Az nie dowierzam jaka bylam opuchnieta. Szok. Wczesniej tego nie dostrzegałam. Dopiero teraz widze.
Jezu nie gadamy o tych duchach bo ja i takma zbyt bujna wyobraxnie.

Tusia, ja to przeczytałam rano więc byłam bohaterka i prosze cię nie przypominaj mi bo sama się posram jak Jagoda zacznie w nocy patrzeć za mnie (a też robi to często) to nawet obecnośc Roberta mi nie pomoże w zaśnięciu.

no nie dziewczyny - jestem sama w domy ( tzn z Mateuszkiem) i mówie wpadne sobie poczytac Was to mi sie lepiej na sercu zrobi - tym bardziej ze w ciagu dnia siedze u Rodziców i nei mam dostepu do netu a jak wracam to kapiel karmienie kolacja pranie i spanie - a wy tu o duchach !!!!! no i nie usne dzisiaj:))

Co do kolek to bardzo pomaga tez woda koperkowa - niestety ciezko ja dostac w aptekach - my kupilismy w mragowe na urlopie

Wode koperkowa mam :)

Dajcie spokój z tymi duchami bo i ja sie posram mimo ze michał jest ze mna. No i dupa chcialam isc spac a tak to bede musiała czekac na koniec meczu!! A chcialam isc sobie spac.

Ja jeszcez nie robiłam tego testu ale lada dzien napewno zrobie.

ale wiem napewno od tracy (i to sie u mnie sprawdza) ze jak płacze "la la la la" to chce mu sie jesc. Jakos sie wtedy jezyk układa i dlatego taki krzyk.

Nie Alka, ona poprostu robi rywkę jak się z nią nawet zbliżam do jej kołyski. poprostu nie lubi być sama i już. Ma to po mamusi  ;D Ja też się darłam jak mnie mama odkładała do wózka albo do łóżeczka.
Niektóre płaczki i marudzenia też już rozpoznaję wiem jak marudkuje jak jest zmęczona a jak się zanosi jak jest głodna i zmęczona. Inaczej płacze jak nie mogą wyjść bączki.

Dołączyłam swoją świnkę (zapomniałam o ogonku, buuuuuu) do galerii świnek. Wyszło mi, że jestem risk-taker, hahahahaha, ale lipa ;D ;D ;D

reklama
Dziewczyny a wylatuja Wam włosy?? Ja sie tego boje bo mi juz połowa wyleciała przez to rozjaśnianie, a co bedzie jak wyleci drugie pól. A wcale do smiechu mu nie jest biorac pod uwage ze moja babcia nosi peruke heh ;D

Do góry