reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Eliall chyba jeszcze raz musisz uwtowrzyc. Jak podajesz date porodu to powinno wszystko grac.
Moje dziecko tez ma wiecej dni niz podaje suwaczek, ale to sie poprawia jakos samo po czasie. Nie wiem moze zalezy od tego o jakiej porze tworzylam suwak, o tej dochodzi do zmainy? No nie wiem ::)

Martuska moze ten suwaczek z czasem sie unormuje, wydaje mi sie ze on pokazuje tylko pelne miesiace i tygodnie.

Policzylam nasze wszystkie dzieci i mamy ich w sumie 37 chlopakow 19, a dziewczynek 18 ;D
prawie po rowno wiecmoze potworza sie jakies pary :p a tedo chlopasia co zostanie bez pary to poslemy do seminarium na ksiedza zeby pozniej mogl slubow udzielac ;D

Martuska Matteo ma dokladnie ten problem w najgorszym wydaniu !!
Aniu to naprawde meczace jak dziecko placze, wiadomo ze go boli i nie mozna pomoc !!
Dziewczyny powiedzcie mi prosze jak wybawiacie plamy po kupce z ubranek !!

reklama
A ja chciałabym Was zapytać : jak czesto czujecie takie zmeczenie, że chciałabyscie aby czas cofnał sie i zebyscie znów były w ciaży?
Bo to chyba nie mozliwe aby śpiac tak mało, majac bałagan wkoło i płaczacego dzidziusia byc zawsze happy?

Do góry