reklama
Asiołku przyjmij również ode mnie wyrazy współczucia. Tak już jest na tym świecie, że ktoś się rodzi, a ktoś inny umiera. Takie życie.
Mój maluch również śpi na płaskiej poduszce, ale to za radą położnej. Jeśli maluchy ulewają to ponoć lepiej, żeby spały na podusi.
Mój maluch również śpi na płaskiej poduszce, ale to za radą położnej. Jeśli maluchy ulewają to ponoć lepiej, żeby spały na podusi.
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
alka pisze:Ja patrzę a on leży z cyckiem (piersią - jakby napisała Gazelaczek ) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Alka - Ty się nie podśmiewaj z moich piersi
A co do ananasa - wczoraj Macius mial maksymalną kolkę. Wyl caly wieczor i na koniec byl juz taki wycienczony... Potem jak usnął, to dopiero rano obudzil sie na karmienie. Az przez cala noc zrobily mi sie kamienne piersi [jak zwał, tak zwał ], bo nie byly opróżniane. W sumie nie wiem czy to od ananasa, czy od kukurydzy z puszki, ktorej tez wczesniej nie jadalam. A moze od nowego lekarstwa? Bo od dwoch dni podajemy SAB SIMPLEX [przeciw kolkom - ha]. Tyle ze lek nie byl przepisany przez lekarza i zakupiony przez internet, bo w Polsce jest niedostepny...
Kasiu - czy nadal podajesz sab simplex Martynce? Czy jej ulewala sie z buzi piana? Bo Maciusiowi takie bąble wychodza z buzi, jakby plynu ludwik do naczyn sie napil :
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Klaudia - no to moze to nowe lekarstwo, albo po prostu Maciejka nie mial humoru ja tez postanowilam rozszerzac diete. Czy sie ograniczam czy nie - dzieciak i tak ma kolki. Wiec niech przynajmniej ja mam przyjemnosc
kaśka k
Fanka BB :)
Gazelaczku nadal daję małej sab simplex i konsultowałam to z pediatrą teraz dostaje go tylko dwa razy dziennie po 5 kropelek i dwa razy dziennie się załatwia z 5 minutowym naprężaniem i bez płaczu generalnie jest super
no i dopajam ja tą herbatką na lepsze trawienie dziennie wypija 100 ml
a czasami faktycznie jak troszkę ulewa to takie pianiste jest ale zauważyłam że zwykły bebilon się pieni a hypoalergiczny wogóle więc może to od mleczka
no i dopajam ja tą herbatką na lepsze trawienie dziennie wypija 100 ml
a czasami faktycznie jak troszkę ulewa to takie pianiste jest ale zauważyłam że zwykły bebilon się pieni a hypoalergiczny wogóle więc może to od mleczka
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Kasiu, ale moj Maciek nie pije Bebilonu, karmie Go piersią. Hm... Ciekawe. W ogole zaczal sie ostatnio slinic i robi takie bąble z buzi, ktore wyglądaja jak bańki mydlane Taki czarodziej z niego
reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Witam
Gazelaczku to mam nadzieje ze to nie byl ananas :. Po kukurydzy z puszki sama mialam kiedys watpliwosci, ale nie jestem pewna w 100% Pod wzgledem kolek u nas ok, nawet ostatnio zaprzestalismy dzialan profilaktycznych w postaci podawania Alusiowi infacolu. Tylko te steki i jeki nocne plus czasem w trakcie karmienia baki i kupa poprzedzona odrywaniem sie od piersi.
Jeszcze musze sie pozalic Alus juz 3 noc budzi sie do karmienia co 2 godz. Pierwsze spanie po kapieli trwa 3 godz, a potem juz pobudka co 2 i oczywiscie nad ranem standardowe prezenia i stekania do rana. Mamy isc na wesele we wrzesniu ciekawe co ile bede jezdzila go karmic
Gazelaczku to mam nadzieje ze to nie byl ananas :. Po kukurydzy z puszki sama mialam kiedys watpliwosci, ale nie jestem pewna w 100% Pod wzgledem kolek u nas ok, nawet ostatnio zaprzestalismy dzialan profilaktycznych w postaci podawania Alusiowi infacolu. Tylko te steki i jeki nocne plus czasem w trakcie karmienia baki i kupa poprzedzona odrywaniem sie od piersi.
Jeszcze musze sie pozalic Alus juz 3 noc budzi sie do karmienia co 2 godz. Pierwsze spanie po kapieli trwa 3 godz, a potem juz pobudka co 2 i oczywiscie nad ranem standardowe prezenia i stekania do rana. Mamy isc na wesele we wrzesniu ciekawe co ile bede jezdzila go karmic