reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Anitko trzymajcie się tam i wracajcie do zdrowia ;)
Brunetko tak jak pisze Malanie mikrofala nie jest polecana tylko ze względu na nierównomierne podgrzewanie ale i tak ja najpierw podgrzewam wodę i dopiero potem dodaję proszku więc i tak trzeba dobrze wymieszać i jest sii ;)

dziewczyny mam pytanie - czy macie problemy z usypianiem dzieci po kapieli? mój maks ostatnie karmienie ma ok 20 po kąpieli i za licho nie chce potem spać. fakt faktem ze przyczyną moze byc to że w tej chwili w jego grafiku są dwie popołudniowe drzemki z małą przerwą na jedzenie. budzimy go lub sam sie budzi do kąpieli. w dzien spi mało. za to całe popołudnie. moze to przez to?? sama juz nie wiem co robic bo bujamy sie z nim dzis juz od 20-stej i tak kolejny wieczór. nie wiem alle moze macie podobne doswiadczenia? moze da sie to jakos wyregulowac?? plis pomózcie

Nianiu, ja swoją kruszynę kąpię o 19.00 potem kładę się z nią (bo karmię na leząco), wczesniej robię nastrój (przyciemnione światło, zamknięte drzwi).
Jagoda najpierw się najada a potem zasypia przy cycu i mam ją z głowy na 4-5 godzin ;D
Nie biorę jej na odbicie bo jej się bardzo rzadko ulewa, a jak ją biore w ciągu dnia to potem zawsze dostaje czkawki więc wieczorem nie ryzykuję :p

Wiki ja miałam gorączkę 38,9 i utrzymywała się przez kilka dni. Nie było to zapalenie piersi, a biegunka+gorączka. Tak więc pokarm straciłam w ekspresowym tempie...niestety :(

dzień doberek wszystkim troszkę jestem niewyspana Martynka głodomorek chce jeść coraz więcej no i nie mogłam się do końca przekonać że o to jej chodzi ale cóż pijemy teraz po 100 ml i spokój
Poznań od ranka zalewają promienie słoneczka cieplutki dzionek się zapowiada ale teraz to idę odespać jeszcze troszkę ;)
miłego piąteczku

Niuńka wyrazy wspolczucia w powodu śmierci Dziadka.... wiem przez co przechodzisz bo my dziś żegnamy Babcie :-( zmarła 17.08 dożyła pieknego wieku 95 lat urodziła sie w 1910 roku.... wczoraj wieczorem byłam na Mszy w Kaplicy... a dziś Maz jedzie na pogrzeb - bo ja niestety nie moge 70 km z Malutką :-(

Życie sie tak skłąda ze ludzie przychodza i odchodzą... i myślę, że narodziny mojej córki łagodzą bol po jest to takie szczescie że smutek odczuwany jest dużo mniej intensywnie...

reklama
Anitko - witaj, zycze powodzenia w zmaganiach sie z synkiem. najgorsze jak naszym dzieciaczkom cos dolega a my nie bardzo wiemy jak im pomoc.

moj jas tez wczoraj zanosil sie ostro placzem, az uzylam czopkow viburcol i przez 2h spal. noc byla przespana, ale zobaczymy co kolejny dzionek przyniesie.

Do góry