reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

kochane nie jest tak zle jak myslalam, nie potrzebny byl ten placz.Maz odkleil i to tylko w tym jednym miescu bylo, pozatym Majeczka wogole przy odklejaniu nie plakala i co najwazniejsze pepek juz jej sie wchlonal. Mam nadzieje, ze juz nie wyjdzie. Sorry za tamta panike, ale myslalam, ze to bedzie tragedia pod tym plastrem, bo tam gdzie sie kancik odkleil bylo zdarte z naskurkiem (? nie wiem czemu) reszta miejsca troche zaczerwieniona. Uf
Bylam dzis w koncu na kontroli u gin., ale sie nie dostalam za duzo osob bylo i niestety. A tak dlugo sie tam wybieralam ::)

reklama
Tusiu to dobrze ze tak to sie skonczylo!!! a jak wyglada taka przepuklina pepuszkowa?? :-[ bo wydaje mi sie ze Gabcia tez ja ma przy placzu uwypukla sie jej nad pepuszkiem taka kulka i tez panikuje ale tesciowa uspokaja tra tataaa ta
za tydzien ide do pediatry to moze sie dowiem czy to to czy nie

Kasik jak tam chrzciny czy dobrze pamietam ze tez mieliscie w ubiegla niedziele? no i kiedy na Kaszuby jedziesz? "do tego lasu" ;) ale Ci zazdroszcze!!!! ale ale na100% jesli uda nam sie przyjechac idziemy na lody!!! ;D

Frida jak dzidzia ulewa ale przybiera na wadze to nie ma się czym martwić gorzej jak przestanie przybierać
tak mi cały czas powtarza mój pediatra bo maleńka też ulewa ale teraz troszkę mniej bo ma gęściejsze mleczko te wszystkie hipoalergiczne są rzadsze i wtedy to połowe potrafi zwrócić

Maniu i Kasiu ja tez sie dolaczam !!! do Poznania mam zabi skok i co jakis czas jestem tam,wiec sie tez wpraszam na kawusie ;D ;D ;)

reklama
Gazelaczku,ja nie uzywam tych lepow od wkladek laktacyjnych,bo do kazdgo karmienia i tak je wyciagam wiec nie mialo by to sensu,a jak gdzies wychodze to one nie przemieszczaja sie,dopiero jak leze w lozku i sie krece to sie lekko rozsuwaja
no jestem zadowolona z tego Johnsona,dzis wlasnie kupilam nastepna paczke,bo w aptece jest w promocji paczka 50szt.za ok 16zl

dzisiaj policzylam ze od urodzenia sie Milenki zuzylam 2 paczki belli i 1 johnsona ::) troche sie tego uzbiera jak bedzie sie dlugo karmic :)

Do góry