Czesc kobietki
Jak tak jak pisalam mam czasem obnizony nastroj popoludniami tak na godzinke dwie, roznie, po czym wraca do normy i to chyba glowniespowodowane tym, ze maz idzie do pracy zawsze na popoludnie (oprocz tego do poludnia pracuje 3 dni w tygodniu, niedzielemamy wolne) i ja wiem, ze samam jestem wtedy poprostu.
Gazelaczku, ja tez tu nikogo w UK nie mam i tez planuje Alka do zlobka jak skonczy 6 miesiecy i na mysl o tym az mi sie serce kroi, ale co zrobic? Mam nadzieje, ze jakos to bedzie a milosc bede mu okazywala jak najwiecej teraz i od 6 miesiaca jeszcze wiecje
Dziewczyny jak u was z tym szczepieniem, kiedy w Posce szczepia najwczesniej na Blonice, Krztusiec i Tezec oraz Polio? Tutaj robia mi problemy i nie chca malego zaszczepic przed ukonczeniem pelnych 8 tygodni, a my w 8 tygodniu dokladnie do Polski na 2 miesiace jedziemy i bede musiala kombinowac pierwsze szczepienie w Polsce najpewniej, beznadzieja
Aha
Graszki nie przywiatalam, wiec
witaj Graszko i nie zalecam poki co moczenia w wannie, lepszy prysznic poki sie wszystko nie zagoi.
Asilolku witaj na forum na pelnym etacie
Super, ze jestescie juz cala rodzinka w domku. Nic sie piersiami nie przejmuj, lepiej karmic butla z miloscia niz sobie i dzidzi serwowac stres.
Brunetko a jak tam Twoja laktacia???
Ps. Jeszcze raz pytam od odchody poporodowe dziewczyny, jaksie to u was zmienia. U mnie juz niewiele ale wciaz jeszcze sa choc juz 3 pelne tygodnie minely. :