Mnie polozna okazala sie przydatna bo skierowala nas do pediatry niezwlocznie bo pepek jasia sie zaczerwienial. A od pediatry trafilismy na ostry dyzur chirurgiczny - wszystko ok ale lepiej dmuchac na zimne. Moze jeszcze jakies pytanka ci sie zrodza i zawsze mozna zapytac. U mnie polozna byla 5 razy az pepek odpadl Jasiowi
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Ojeeej.... niektore z Was mają fajnie. Ja w W-wie nie mam nikogo, nawet awaryjnie nie mam z kim malego zostawic No i niestety, musze wrocic do pracy, na opiekunke mnie nie stac, pozostaje żlobek... Jak sobie uswiadomilam jak malutko czasu nam zostalo do momentu mojego powrotu do pracy to az sie wystraszylam... Jak ja takiego malego Maciusia oddam obcym do opieki???
Klaudia
Lipcóweczka 2005
A ja jestem cała szczęśliwa, bo własnie dostałam smska od mężusia (który nas opuścił na 3 dni). Napisał, że bardzo nas kocha i już za nami tęskni, a dopiero co wyjechał Ale mamy fajnych tych męzulków I pomyślec, że te małe szkraby to dzięki nim
Jak juz nie ma innego wyboru jak tylko zlobek - to zawsze mozna wybrac taki blisko pracy i byc w razie czego blisko. Ja zlobka ze wzgledow wychowawczych sie nie boje a raczej ze wzgledu na choroby, bo niestety dzieciatka tam latwiej cos moga zalapac.
tusia25
Fanka BB :)
Alka no ty jak cos napiszesz to tylko boki zrywac, no nie moge z niejalka pisze:a tylko dziecku pępek oderwie
reklama