A Nasze Kochane Malenstwa sa przeslodkie
Asiolku Twoja krupcia jest przeladniutka i rzeczywiscie widac podobizne do Ciebiei, no ale taty jeszcze nie widzialysmy.
Maniu, Twojej kruszynce to chyb atak wloski po porodzi urosly, bo jak pamietam ze szpitala to jakos misie mniej wydawalo :
Przepieknie jej w tychsukieneczkach, taka perelka
Dziewczyny wiecie kiedy przychodza te okresy przyspieszonego wzrostu??? Mam na mysli te glody ktore napadaja nasze dzieci i twarja do 48 godzin zanim piersi sie nei przestawia na wieksza produkcje? Pytam tak z ciekawosci narazie, poki co mleka mi nie brakuje, choc maly czasem chce czesciej ssac, a czasem po 20 min intensywnego ssania ma juz dosc. Na piers rzuca sie jak rekin
Jeszcze jak byscie mogly o szczepieniach napisac troszke kiedy pierwsze kiedy nastepne. Wiem moge poszukac, zrezta z racji mojego zawodu powinnam pamietac kalendazr szczepien :
Wiem, ze w Polsce szczepia wszystkie dzieci przeciwko WZW typu B, a kiedy DiPerTe (blonca tezec krztusiec)? i kiedy gruzlica?
W Angli szczepia w 8 tygodniu wlasnie DiPerTe i w tym samym czasie w drugie udo na polio i przeciwko zapeleniu opon mozgowych, no i mam problem, bo nie bardzo chca szczepic zanim dziecko nie skonczy tych 8 tyg, a my dokladnie w 8 tyg jedziemy do Polski i najpewniej zostane tam okolo 2 miesiecy. Nie wiem czy bylaby mozliwosc zaczepienia ewentualnie Alka w Polsce