reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Kolorowa Kredeczko, to sie uwijaj kurcze pieczone. Nic sie nie martw, przyjdzie czas ani sie obejzysz. Ty dzielnie znosisz ta koncoweczke i chyba nastroj tez dobry? :) Masz duze oparcie w siostrze mysle :)

Ja brzuszka juz nie mam, no moze troche skorki, ktora sie skurczyc musi. Kreseczka brazowa zostala. Odchody powoli sie koncaa mysle, ale zobaczymy. Miesnie Kegla cwiczyc zaczelam zaraz po porodzie i robie to teraz czesto karmiac. Miesnie brzucha troche zaniedbuje, bo nie cwicze codziennie, ale staram sie jak najczesciej. No i spacerki zaczelam, mam nadzieje, ze to mnie ogolnie wzmocni, choc czuje sie bardzo dobrze ;)
Ide karmic :p

Asiolku piersi robia sie pelne po 4 tyg. !!! Wazne zeby byl tluszcz w mleku !! I deidzius musi robic zolte kupki z takimi grudkami !! Ja tez myslalam ze mam za malo pokarmu !! Potem mialam poranione brodawki a na koncu goraczki ale jakos to wszystko przetrwalam i po miesiacu bylo ok !!!

czesc juz nie wiem co sie dzieje i pewnie nie dam rady tego wszystkiego nadrobic :-[
ale widze ze pojawilas sie Anitko :D :D :D a sie wlasnie zastanawialam co u Ciebiei jakby tu sie z Toba skontaktowac.dobrze ze juz jestes z nami !!!!!!!
Mateo jest sliczny!!!!!!!

nie mowiac juz o wszystkich dzieciaczkach! ;D maluszki sa urocze...Maciusie i Jasiu i Natan i Michas chlopacy ze hoho na razie minki niewinne a dziewczynki ::) sa przeslicze!!!!! oj nie jedno serce zlamane zostanie ;)

aha Martska!!!! sloneczko kochane jestes!!! dziekuje za wsparcie!! z Mama juz lepiej, juz jest w domu na razie ciagle ja badaja ale najwazniejsze ze zadnego guza nie wykryto :)
a my to pewnie sie tak wspierac na tym "wygnaniu" bedziemy ;) a propos uwazajcie na siebie!!!! za kazdym razem jak czytam co sie u Was dzieje mysle o Tobie i mam nadzieje ze jestescie bezpieczni!!!??

martuśka czuję się dobrze (pomijając nogi których prawie nie mam !!! wogóle nie mogę zgiąć stopy! jutro cały dzień postaram się przeleżeć, bo dziś po chałupinie się krzątałam) jutro mam termin, kto wie kto wie ;) ale raczej się nie zapowiada :( choć jak nawet w sierpniu zdecyduje się tymul, to i tak was nie opuszczę :D

maniula dobrze że się odezwałaś, bo jakoś pogoda u was ?? ponoć straszna. ale może jednak nie u was, bop chyba wszystko ok. no i dobrze ze z mama dobrze :)

no a ja teraz pod prysznica i nogi w michę z zimną wodą, maść i do wyrka, może jeszcze z rodzicami pogawędzę chwilkę, bo nie widziałm ich od niedzieli.

dziewczyny życzę wam w miarę możliwości przespanej nocki :)

ciekawe jak tam sylwia i niuńka....

Krdeczko Kochana u nas wszystko sie unormowalo pooda naszczescie daje mozliwosc oddechu a i wiesci z Polski tez dobre wiec jest sie czym cieszyc
teraz to TY sobie odpoczywaj i zbieraj sily ;) :-*

reklama
Asiolku wlsnie spojrzalam na zdjecie Majeczki jaka ona do Ciebie podobna :D sliczna jest!!!!!
no i Gazelaczku stopka Maciusia taka ze nic tylko calowac :-*

Tusiu Twoja Majeczka bedzie lubila takie stworki ze stumilowego lasu ;D to moze przeslac Ci jakis przyjaciol klapouchego ;) moze Majeczce tez sie spodobaja

Do góry