reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Alka - Ewuś - ogromne gratulacje :laugh: :-*

Doczekała się kochana ;-)
Wszystkiego najlepszego i szybkiego powrotu do zdrówka od ciotki Edyty i Juleczki :)

reklama
Witam, po dłuższej przerwie :) Dużo się wydarzyło, aż nie sposób opanować wszystkiego- nadrobić zległości....

Pozdrawiam nowe mamusie :) i gratuluję dzidziolków :)

Nam wczoraj odpadł pępek, w 8 dobie życia naszej kochanej Juleczki. Wczoraj bylismy też na pierwszym spacerku, mała śpi, je, strzela kupką i jest przekochana...
Oszaleliśmy na jej punkcie ;)

Przez 3 dniowy brak dostępu do internetu wypadłam z obiegu... w każdym razie, duże uściski od ciotek z Gdańska ;)

czesc
napisze tylko jedno- moje dziecko nie chce spac- wcale
spi w nocy 4 godziny a pozotale godziny ryczy- tak juz 4 dni-
w domu mam burdel.nic nie jem bo chce sie nosic i tak w kolko :-[ :-[ :-[
ja juz ne mam sily

Elfiko dlatego cie nie widac. Nie wiem co ci poradzic, a bardzo bym chciala ci pomoc. Moja tez marudna sie stala i miej spi i ciagle by tylko na rece chciala. ale wszystko naszczescie nie do przesady. Ja swojej daje smoka i obok buzi klade pieluszke by jej nie wypadal, nieraz na jakis czas to pomaga, podobno dzwiek suszarki uspkaja, badz odkurzacza. Jezeli u ciebie by to dzialalo mozna ten dzwiek nagrac na kasete. Moze twojej jest za goraco, albo zalegaja jej gazy to trzeba czesto podnosic do odbicia, bo moja nieraz tak ma jest strasznie marudna i uspokaja sie gdy jej sie odbije, a nieraz to nawet zdarza sie po dluzszym czasie od jedzenia. Nie pamietam, ale to chyba ty przeszlas na sztuczny pokarm. Moja strasznie plakala jak zaczelam ja przez jakis czas karmic z butelki, brakowalo jej cyca, bliskosci z mama. Nie chciala spac i wciaz plakala. Nie wiem, mam nadzieje, ze to szybko minie.

od wczoraj znow ja karmie i przy cycu mi zasypia ale proba polozenia jej konczy sie wrzaskiem,
na cycku moze wisiec caly czas i caly czas ciumka a jak ja odloze to ryk
musimy ja caly czas z mezem nosic bo inaczej ryk
jak maz wroci do pracy to ja sie wykoncze chyba.
czy jest na to jakis sposob ?
jak mam ja uspac zeby pospala przynajmniej godzinke ?

ja nadal nie wiem czy ona jest glodna czy nie, robi tak trzy razy pociagnie i polknie i tak przez jakis czas a potem juz nie slysze poilykania
i te jej lykanie trwa po gora 10 minut
a reszta to spi i cos tam ciumka
i jak czesto mam ja przystawiac?

reklama
teraz wlasnie spi mi na rekach i juz trzy razy ja probowalam polozyc i sie budzi i ryczy, jak ja wezme to spi

Do góry