reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
ja też nie śpię a raxzej nie śpimy a tu 3 rano troszkę się denerwuję czuję się jakbym jutro na poród znowu jechała hhi a mała nie wiem co chce bo jest najedzona, przebrana a oczy się świecą i są wielkie na maksa

Kolorowa kredko mój mąż mi mówił o tym małym gigancie murzyńskim ale myślałam że żartuje ;) chyba zacznę bardziej poważnie brać to co on mówi do mnie

w sumie to dzień dobry wszystkim mamusiom i tym 2 w 1 a może już któraś z Was właśnie rodzi albo się ostro szykuje kto wie ::)

idę dokończyć arbuza i może uda mi się mała utulić do snu i samą siebie też
dzisiaj ma być większy upał niż wczoraj Poznań 37 st. jeju mała będzie marudzić życzę nam wszystkim oby udało się nie przegrzać maluszków :D

Moja zasnela dopiero po3, a ja o 4 i znow obudzila sie o 5 i narazie je. Mam nadzieje, ze jak zje to zasnie :p. Ale jestem zdechla i glowa mi peka. Dzisiaj obiecuje sobie isc spac razem z nia takze za dnia.

Czesc wszystkim
Moja mala miala dzis o 2 w nocy 15 minutowy atak kolki-HORROR ,dobrze ,ze to trwa chwilke bo bysmy oszaleli.Najgorsze jest to ze na kolki to nic nie dziala poprostu czeba to przezyc,tylko ja nie moge patrzec jak ona sie bidulka meczy ,prezy,placze ,masaz nie pomaga ,ciepla pielucha tez ,noszenie na rekach odpada,plantex czasami jej zalagodzi bol ,ale klopot z przygotowaniem tej mikstury bo czeba wode grzac potem studzic.Moze jej dzis kupie ten esputikon moze to bedzie lepsze?Czy ktoras to stosowala?
U nas juz upal nie do wyczymania ,dzis znowu nie wyjde z mala na pole bo sie ugotujemy ,nawet w cieniu jest ciezko

dzień doberek :D u nas nadal nic :( ale może coś ruszy, bo dziadki z niemiec wrócili i może tymek na nich właśnie czekał ;)
no tusiu ciekawe czy ci to wyjdzie ?? ;) (to spania razem z majeczką) chyba przy necie ;) wyśpij siętroszkę wyśpij :)
a kurko może na przyspieszenie przygotowania tej mieszanki, przegotuj sobie wcześniej wodę i wlej do butelki zakręć i niech sobie stoi, później tylko dolejesz ile trzeba gorącej i po sprawie (taka cwana od siostry jestem ;) )

dobra ja lece do siostrzeńców trochę się potulić, a u nas znowu taaaki skwar!! nie wiem jak to wytrzymać!

Witam po całkiem przespanej nocy.. Właśnie skończyłam pakowanie, wzięłam prysznic i mykam do szpitala.
Wszystkim dziewczynom dziękuje za to że byłyście ze mną i mam nadzieję nadal będziecie. Dziekuje za słowa otuchy, za rady, za całokształt :) ;)
A dziewczyną 2w1 życzę szybkiego szczęśliwego rozwiązania.

kolorowa_kredka pisze:
klauduś, a czy twój kajtuś ma znamie na rączce???

Kredko to jest krwiak, który podobno ma się wchłonąć, tak przynajmniej mi powiedzieli w szpitalu.

Alka! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sylwia i Graszka. Spieszcie się, żeby sie zalapac na lipiec :) Powodzenia!!!

reklama
niuńka po0wodzenia!!!

a klauduś tak mi się skojarzyło ze znamieniem, bo siostrzeniec ma taką podobną plamkę na udzie tylko taką barziej siną

Do góry