reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Damayanti, jeszcze ja nie pogratulowalam ;) :laugh: Wszystkiego dobrego na nowej drodze z dzieciaczkiem. Niech nie ma wzdec, ani kolek i niech rosnie zdrowo! :)

Ps. Ja juz spasowal bo chyba nie nadrobie forum ;) Staram sie byc na biezaco poki co.

reklama
Syropiku nie zastosowalam bo w aptece odradzili - kurde pije teraz ile sie da, jem zbozowe produty - jak tak dalej pojdzie to mnie rozsadzi.

Ja licze karmienie od poczatku tego procederu - tylko ze karmie w ciagu dnia c okolo 3- 3,5 h - noc zadzi sie innymi prawami - krzyku:)

Hej dziewczyny !!!
Mam juz dostep do forum ale niestety nie mam czasu !!! Moje malenstwo bardzo malo spi !!
Gratuluje wszystkim szczesliwym mamusia !!! Straszznie zaluje ze nie moglam byc z wami w tym najwazniejszym ostatnim miesiacu !!!
Sciskam mocno !!!

Aniu.g jeszcze bym poradzila jedna rzecz, sprawdzala sie u wszystkich, ale nie wiem czy przy karmieniu mozna. Chodzi mi o wode z miodem. Szkalnka przegotowanej cieplej wody z dwiem lyzeczkami miodu zostawiona na noc i rano na czczo wypita. Pytanie czy miod nie wywoal alergii?? Nie powinien, ale decyzja nalezy do Ciebie.
No i wiem, ze to glupio zabrzmi, ale atmosfere sobie zrob odpowiednia ;)
Z tym karmieniem to ja juz sama nie wiem teraz, bo licze od tego konca ::)

Julka w końcu zasneła. Cały dzień marudzi. Nie wiem o co chodzi. Ciągle chce wisieć przy cycku. Nie bardzo chce smoka. Może jest nienajedzona, może mam jakiś chudy pokarm. Nie wiem. Spróbuję podać jej mleko sztuczne. zobacze co będzie. Boję się tylko że później nie będzie chciała cyca. Co myślicie?

Maleństwa są prześliczne i takie kochane.
A osiołek Majeczce to musiał coś ciekawego opowiadać, bo z takim skupieniem na niego patrzy. ;D

Anita trzymaj się ciepło ze swoim maleństwem
Martuska u mnie odchody były przez 3 tygodnie potem tydzień luzu a teraz to mam bardzo obfite krwawienie i wychodzi na to ze to już miesiączka ::)
pomijając że leci ze mnie mocno identycznie jak zaraz po porodzie to nie boli mnie brzuch a zawsze miałam strasznie bolesne miesiączki aż wolne z pracy brałam na pierwsze dwa dni ciekawe ::)

cześc babeczki :) No ja jeszcze 2 w 1 niestety...padam na twarz normalnie...upał jak cholera,ledwo dysze a mała robi sobie jaja...wczoraj w pewnym momęcie juz pomyślałąm ,że coś sie zaczyna a tu kiszka...postraszyła i przeszło :mad:najpużniej w poniedziałek jade do szpitala i chyba się położe na podłodze no i zastrajkuje...hihi :)

reklama
Do góry