mania
Fanka BB :)
Gazelaczku! ja tez probowalam jeszcze z TYmciem robic takie przerwy (bo w szpitalu go przekarmilam :
potem w domu pierwsza noc a maly placze i placze a ja czekam az bedzie pora karmienia a on placzeeee....no wiec my za tel i do lekarki o 1 w nocy a ona nam na to ze glodny i mam go nakarmic ) teraz karmie Gabi na zadanie i czesto jest tak ze pociagnie pare razy i zasypia -nie dopajam malej woda wiec moze byc po prostu spragniona
Elfiko! Gabi tez potrafi takie cuda wyczyniac jednym bokiem ciagnie a drugim ulewa.... problem w tym ze czasem zle chwyci piers a czasem ciagnie dla zabawy wtedy odstawiam ja i trzymam w pionie by sie jej odbilo czasem bywa tak ze to powietrze w brzuszku przeszkadza maluszkowi i po odbicu dalej chce jesc wiec znowy dokarmiam, czasem tez po karmieniu odbie sobie dopije zrobi kupke 1 i 2 i znowu dopija i dopieero potem pada i spi
aaa.... co do smoka to moze jesli mala nie chce to jej nie dawaj odczekaj chwilke az jej sie uleje i sprobuj podac znowu piers
hmm...moze sie uda
czasem ulewa sie dlatego ze maluszek nalykal sie powietrza a nie dlatego ze jest opity
Elfiko! Gabi tez potrafi takie cuda wyczyniac jednym bokiem ciagnie a drugim ulewa.... problem w tym ze czasem zle chwyci piers a czasem ciagnie dla zabawy wtedy odstawiam ja i trzymam w pionie by sie jej odbilo czasem bywa tak ze to powietrze w brzuszku przeszkadza maluszkowi i po odbicu dalej chce jesc wiec znowy dokarmiam, czasem tez po karmieniu odbie sobie dopije zrobi kupke 1 i 2 i znowu dopija i dopieero potem pada i spi
aaa.... co do smoka to moze jesli mala nie chce to jej nie dawaj odczekaj chwilke az jej sie uleje i sprobuj podac znowu piers
hmm...moze sie uda