reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
No wreszczie wiadomość od Lilki

Liluś goromne gratulacje dla Ciebie, Milenki i Tatusia

E mamo to przywitanie musiało być bardzo wzruszające dla Ciebie
Mąż się bardzo postarał

gratulacje dla wszystkich mam lipcowych i szybkich porodów życzę tym jeszcze nie rozdwojonym.
Kasia K podziwiam Cię za pogodę ducha i optymizm, gratuluje pięknej Martynki .
super te wasze dzieciaki lipcowe :-*

Lilka - gratulacje!!!
Dlugo Cie nie było i już sie martwilysmy, czy wszystko w porządku. Super że masz juz Milenkę :D

ja nadrabiam zaleglosci i tak ..

Nianiu!!! bardzo serdecznie gratulujemy i mocno mocno sciskamy i Malego Maxa w pietki cmokamy!!! no i oczywiscie wyrazy uznania za tak sprawnie przeprowadzona akcje porodowa przed komputerem ;)

Lilka Kochana!!! Milenke witamy i szczesliwym rodzicom gratulujemy!!!

Sywlia codziennie zagladam i patrze czy Ty juz z maluda na rekach czy ciagle 2 w 1 trzyamam za Ciebie kciuki ;)

a moja gabcia czka co jakies 2 h
choc generalnie jest grzecznym dzieciatkiem to i tak chodze niewyspana  :p ide teraz zrobic sniadankko dla Tymcia i wyekspediuje go na spacer z dziadkiem to moze chwile dluzsza spokoju bede miala  ;D

Hello Hello Tu mąż OLEŃKI
Moja Oleńka jest w szpitalu od sobotniego wieczora - lekarz na wszelki wypadek zalecił leżenie na patologii, bo to już po terminie i chcą ją mieć pod okiem NFZ-tu ;)
bobasek jeszcze nie wychodzi ale jak coś będzie na to wskazywało to nieomieszkam Wam drogie Panie o tym napisać.
POZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH MAMUŚ OCZEKUJĄCYCH I KARMIĄCYCH - BADŹCIE CIERPLIWE (TE OCZEKUJĄCE) A TE KARMIĄCE NIECH NIE JEDZĄ FASOLI I BIGOSU BO PODOBNO DZIDZIUCHY TEGO NIE LUBIĄ, SAM JAK BĘDĘ KARMIŁ PRZEJDĘ NA DIETĘ ;)

:) :) :) :) :) :) :) :)

reklama
Do góry