reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a właśnie dziewczyny mam pytanie do szczęśliwych mamuś (tych rodzących naturalnie) czy wszystkie byłyście nacinane???
bo ja tak się zastanawiam, będzie troszkę klocek (ok 3766 w środę) i tak sobie myślę, wogóle do niedawna chciałam rodzić w wodzie no i teraz tak się zastanawiam jak rodzić...........

reklama
Czesc wszystkim o poranku
moja mala nakarmiona i teraz spi wiec kozystam i cos napisze.
Kolorowa kredko ja bylam nacinana chodz mala urodzila sie zgrabna bo tylko 3210 wagi ,przy nacieciu nic nie czulam ,przy szyciu tez chodz wydaje mi sie ze trwalo to troche dlugo (cale szycie 15 minut) a rana goila sie bardzo szybko po 5 dniach juz bylo ok.

Hej
Ja dzisiaj niezabardzo dobrze spałam ale ja już stresuję się na maxa
Jutro o tej porze będzę się zbierać na cc i ta myśl mnie przeraża
Widzę że zaczynam się bać i to okropnie

Wiki powodzenia jutro i pomysl o czyms przyjemnym ,ze jutro zobaczysz juz swoje malenstwo
Powodzenia i wracaj do nas szybciutko

dzięki kurko za odp.
wiki trzymaj się i powodzenia!!!
a ja zmykam na to mlesio i do wyrka :D
jeszcze puki mogę p[oleniuchować, zanim siostrzeńce wstaną, bo później to już jakoś tak ciężko mi polezeć, bo oni tacy kochani są :D

no juz po KTG, malutkiej serducho bije super no i co mnie najbardziej cieszy to piszące się skurcze, które dość słąbo czuję, no ale do tego zaczęłam wymiotować i nie tylko ;) a to ponoć też jest oznaką zbliżającego się porodu, no zobaczymy, w czwartek następne KTG

hej dziewczyny !!!
ja jeszcze nie rodziłam ale moge wam poradzić cos na temat kolek maluszków bo moja siostra jest połażną i skożystała z rady starszej położnej jak urodziła małego dziennie wypijała szklankę siemie lniane jest to ochydne ale mały ani razu nie miał kolki więc jak któraś chce to polecam

wcziraj maz odcial mnie odkomputera, chcial sobie jeszcze pograc, wiec pedze teraz nadrabiac niedzielne zaleglosci...
bylismy wczoraj na ktg, jakies skurcze juz sa, szyjka znow nieznacznie sie skrocila, ok 0,5 cm, kolejne ktg w srode o ile nic sie do tego czasu dziac nei zacznie....
a mogloby... jutro nasza druga rocznica slubu... fajnie byloby dostac taki prezent od naszej Kruszynki... ;D

reklama
sylwia ja tez liczę na taki prezent od naszego maleństwa w przyszłą niedzielę nasz pierwsza rocznica, na KTG skurcze już się piszą więc może małą planuje nam prezent zrobić

Do góry