reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ja tez sie zaczynam zastanawiac co z Lilką... Dlugo jej nie ma. No i wydaje mi sie, czy Alka gdzies zniknęła? A moze przeoczylam, ze ona juz na porodowce???

Tusia - ja sie wcale nie pocilam. W ogole od razu po porodzie wszsytko mi zeszczuplalo, jakbym od razu wody z organizmu sie pozbyla, ale nic a nic sie nie pocilam. Co ciekawe, pierwsze dni po porodzie spedzalam w te okropne upaly, a mi nawet gorąco nie bylo. Wszyscy sie rozplywali, a mi bylo akurat :p

Elfiko mi tez wyplywa pokarm i ciagle musze wkladki wymieniac, hi hi. A zastanawialas sie nad kupnem tzw. muszli laktacyjnych? Do nich splywa pokarm i mozna go potem przelewac gdzies i przechowywac. Avent robi takie cuda, ale to kosztuje 50 zl! Na tej stronce sa takie muszle - tylko trzeba trpoche przewinąć: http://www.maluchy.com.pl/x_C_Dz__P2_12010010__LL_10.html

reklama
Eifiko wspolczuje ci z tymi kolkami. Jak moja miala to tez plakalam razem z nia.
Dziewxzyny a moja to przez sen poyrafi jeczec i sie krecic przez dwie godziny nawet nie wien czy to normalne. Coo tym sadzicie? I jak je to sporo ulewa. Beknie i uleje.

hej dziewczyny coś chyba sięporobiło z bb !
wcześniej tu zerkałam, ale echo nic nie chciało się włączyć!! a teraz wstałam na siku i zmianę boku ( bo straszniemi drętwieje jak na jednym śpie zbyt długo ) no i lecęzerknąć czy coś nowego mamy....?
ale chyba nic się nie zmieniło, no chyba że któraś na porodówce już:D

pozdrowionka

nie spałam dzis za bardzo bo mam KTG i sie troszke denerwuję,
troszkę nadrobiłam zaległości ale nie nadążam za wami ;D, w każdym razie GRATULUJE NOWYM MAMUŚKOM I TRZYMAM KCIUKI ZA TE 2W1

rany włąśnie przed chwilą dostałąm maila od laski z forum, która strasznie źle sie wyraża o szpitalu w którym chcę rodzić i o drugim rezerwowym też, i bądź tu człowieku mądry, termin tuz tuż i co mam szpital zmieniać ??? Łudze się ze ona miała po prostu pecha !!! no i od rana jestem rozbita na maxa :mad:

witam :)
a ja jak wstałam po 3 parę minut, tak spać jeszcze nie spałam :mad:
posiedziałam trochę na bb, poszłam do kuchni na wodę z cytrynką i akurat siostra wstała na karmienie malca (i dokarmianie siebie ;) ) no i jak poszłam do wyrka to już nie mogłam zasnąć i kręcę się i wiercę i nici, wstałam chwilowo, żeby artek się chociaz wyspał, zaraz zrobię kolejne podejście do spanka, tylko może najpierw zjem mlesio z płatkami :D

reklama
biedna gaga ! od rana same zmartwienia, nie przejmuj się niczym, wszystko będzie dobrze, może po prostu ta dziewczyna miała nie miłe chwile tam spędzone.....

Do góry