reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Asiołek, Niania
Wszystkiego najlepszego dla Was i dzieciaczków i oczywiście dla super zdolnych tatusiów ;D ;D ;D ;D ;D

nianiu gratulacje ogromne!!!!!!
ciekawe jak tej szlonej dziewczynie poszło :) ??
karin mała niezła,. jakie ma włoski :)
a ja właśnie zabieram się za odkurzanie całej chatki :) kurde będę pierwszy raz to robiła chyba od.......początku marca :) bo siostra nie pozwałała mi odkurzać ani nic ciężkiego robic, żebym nie poroniła jak to kiedyś lekarz stwierdził,( że mogą być pierwsze ciąże poronne i nie mam sięco przejmować ) a teraz już jak cosik to się tymcio szybciej urodzi :D
dziewczyny ja już wariacji dostaje, a przecież to jeszcze nie termin!! jakoś z mężem wywołujemy tego naszego wilka z lasu i nic...... :( trochę sobie też masuję cyce, ale jakoś nie tyle ile potrzeba (3 godziny dziennie!!!! ) ja chwilę pomasuję i już mi się nie chce

stwierdziłyśmy z siostrą ze po schodach m,uszę zacząć spacerować ;)

ok biorę się za odkurzanie, i może trochę zagłuszę siostrzeńca, bo protestuje w łóżeczku żeby go na ręce wziąść. a własnie niezły z niego cwaniaczek, już udaje że kaszle żeby go na ręce wziąść !!!! a 30 skończy 4 miesiąće
ok zmykam

no sylwia dokładnie tak :) chciałam tego olejku z cytryną się napić ale boję się nie chcę ryzykować....
do terminu i tak mam jeszce 7 dni więc poczekamy zobaczymy.....

Wczoraj byłam pierwszaz gratulacjami dla Asiołka a dzisiaj chyba będę ostatnia :mad: :mad: :mad:

Ogromne gratulacje dla najbardziej szalonej lipcóweczki NiaNi Jej Mleństwa i Tatusia, który wykazał się wielką cierpliwością, że nie wsadził rodzącej kobiety do samochodu i nie zawiózł na porodówkę jakieś 2 godziny wcześniej ;D ;D

reklama
no i kurde nic ! odkurzyłam masowałam brodawki no i nic
aj bo ja głupia nakręciłam się w zeszłym tygodniu jak mnie widocznie niby coś złapało i teraz tak tydzień siedzę jak na szpilkach i czekam a to przecierz jeszcze tydzień !! dziś cośmnie muliło podbrzusze, ale nic więcej. mówię do siostry że tydzień temu coś mnie kurczyło ;) dziś cośmuli no i do trzech razy sztuka :) za tydzień może coś mnie weźmie :D w końcu to bnędzie termin 30

Do góry