reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

U mnie juz na trzeci dzien jak wrocilam ze szpitala byla polozna, a w sumie byla juz trzy razy i raz pediatra nawet przyszla do nas do domu, choc nikogo nie zapraszalam.

reklama
Gratulacje dla wszystkich mam lipcowych
Tusia Majak sliczna i wklejaj zdjecia dalej
Kurcze moja mala cos brzuszek dzis pobolewal ,prezyla sie bidulka ,kupki nie mogla zrobic ,chyba musialam cos zjesc ,az dzwonilam do pieliegniarki srodowiskowej zeby cos radzila.
Gazelaczek mnie powiedzieli ,ze pomidorow jesc nie moge ,ani ogorkow zielonych

Ja tan jem pomidory i ogorki i nic jej po tym nie jest. Dzis rano zjadlam nektarynke i Majka zrobila zielonkawa kupke to chyba nie zabardzo. Z jedzenia nie jem tylko kapusty, straczkowatych i cebole jadlam, ale juz nie bede, bo po niej ja wzdyma. Lece bo placze...........

Ogromniaste gratulacje dla Niani i Asiołka. Kurcze, ale już mało lipcóweczek nierozdwojonych zostało :)Aż trudno w to uwierzyć. Tyle tu gadałysmy o ciąży, a to juz prawie historia :)

Gazelaczku, ja tez jem pomidory, i to codziennie i nic małemu nie jest. W sumie wszystko jem oprócz fasoli, cebuli, grochu i kapusty. No i nie jem smażonych rzeczy tylko gotowane. Z owoców jem jabłka, banany, dzisiaj jadłam maliny, a kiedys nawet trochę kiwi. Myślę, ze w umiarkowanych ilościach można sobie spokojnie na wszystko pozwolić.

A my dzisiaj byliśmy u teściów na działce. Maciek spędził cały dzień na dworze. Spał jak suseł cały czas z przerwami na karmienie. Aż jestem ciekawa, co to będzie w nocy?!

NIANIU KOCHANA GRATULACJE DLA CIEBIE MAKSA I NIEWIARYGODNIE SPOKOJNEGO TATUSIA, KTÓRY POWINIEN BYŁ CIĘ WCZEŚNIEJ ZAWLEC NA PORODÓWKĘ ;D

Moja Jagódka zrobiła kupkę przedwczoraj o 21 i do tej pory cisza. Zaczynam się martwić chociaż nie ma temperatury ani twardego brzuszka, trochę się czasem pręży przy jedzeniu ale nie płacze ani nie marudzi.
Myślicie, że to normalne?????
Zgłosiłam małą do poradni D i mają przysłać położną środowiskową ale mają na to 7 dni.

reklama
czesc kochane - ja juz w domku - staram sie najpierw nadgonic - pozniej bede relacjonowac moje nowe zycie.

dziekuje za wszystkie gratulacje i oczywiscie gratuluje wszystkim nowy mamo.
trzymam tez kciuki za wszystkie lipcowki 2w1:)

Do góry