reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Wiki ja 29 mam się stawić na cczo o 11 w szpitalu i po lewatywie oraz lekkiej kroplówie z oksytocyny ide na stół. Już nie mogę się doczekać ::)

czesc dziewczyny!!!
Co do burczenia to mojej nieraz tez burczy. Dziewczyny u mojej kolki sie cos uspokoily i ich nie ma na szczescie. Ale czasem jak nie zasypia odrazu po jedzeniu, tylko ma swoje godziny dluzszego czuwania po jakims czasie, gdy staje sie juz senna staje sie tez bardzo marudna. Naszczescie ostatnio w nocy ladnie spi i daje tym i mi ssie wyspac. zje okolo 20 minut i odrazu zasypia i to tak trzy razy w nocy.

Asiołku wielkie gratulacje.
Ciekawe jak tam NiaNia. Niezła z niej numerantka. ;D

Mojej małej też burczy w czasie i po jedzeniu. Czasami w trakcie jedzenia strasznie się napina i pręży. Nie płacze, ma mięki brzuch tylko jest jakaś poddenerwowana. Nie wiem czemu. po kilku minutach jej przechodzi i je spokojnie. Jak myślicie czy to kolki?

Moj Macius ostatnio ciale placze :( Po kazdym jedzeniu spi okolo 10 min, a potem sie budzi i zaczyna sie jazda bez trzymanki... Tez nie wiem czy to brzuszek czy nie Tzn czasem na pewno ma kolke, a kiedy indziej chyba nie. Tak trudno okreslic co dolega takiemu maluszkowi...

Asiolku - GRATULACJE! Trzymaj sie i szybko wracaj do formy!!!

Asiolku - Majeczka po prostu pięęękna! Taki slodki berbecik :laugh:

Karin - Jogódka prezentuje się bardzo dostojnie. Juz duza z niej dziewczyna :laugh:

Dziewczyny, no to Niania dołącza do grona lipcowych mam!!! Wlasnie dostalam info, że jej Maks wazyl 3350 i mierzyl 55 cm.

Niania - GRATULACJE!!!

reklama
Karin Jagódka śliczna.

Asiołku
Twoja Majeczka jest śliczna i bardzo do Ciebie podobna.

Tusia Twoja Majeczka już sie taka fajna grubiutka robi moja Iga też już wałeczki dostaje. ;)

Do góry