reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Oj Niania coś mi się wydaje, że cię tu parę dni nie będzie :D To już napewno to!!! Jakby co to oczywiście trzymamy kciuki za najbardziej zadbaną mamę na porodówce :D
A co do mojego "Aniołka" to on tylko tak na zdjęciach wychodzi i jak ktos przyjdzie w gości. Wszyscy myślą, że on taki grzeczny :) A jak zostaje sam z mamą, to spać nie chce tylko daje znać sąsiadom, że jest nowy członek rodziny. Dzisiaj sąsiad z góry mi powiedział tak "Juz niedługo będzie stereo" :) Okazało się, że jego zona za trzy tygodnie ma termin porodu, no i będzie sobie tak Maciuś na zmianę z kolegą albo koleżanką symfonie urządzać :D Fajnie, bo przynajmniej nie będę się stresować, że jak Kajtek w nocy krzyczy to sąsiadom przeszkadza :D

reklama
NiaNia pisze:
Mogłabym w sumie dziś urodzić bo se fajnie włosy wyprostowałam i miałam wczoraj manicure i pedicure - i wygladałabym spoko na porodówce iihihihihihiihihihiiiiii
odnoszę wrażenie, że jesteśmy troszkę podobne ;)
terminy u kosmetyczki i pedicurzystki, manicuzrystki i fryzjerki mam zaklepane aż do listopada ;D ;D ;D
oczywiście te przed terminem porodu - są najbardziej wypasione - full opcje ;D

trzymam kciuki za sprawne porody
Asiołek cc i Niania nie cc ;D

ZDĄŻYŁAM JEZSCZE POJECHAC NA LODY ;D A TERAZ BIEGAMY PO MIESZKANIU Z MICHAŁEM I NA PRZEMIAN DO ŁAZIENKI. aLE JAZDA DZIEWCZYNY!!!!!!!!!

BEDE MIEC DZIDZIUSIA PEWNIE JEZSCZE DZIŚ!!!!!!!!!
dOBRZE ZE SOBIE WŁOSY WYPROSTOWAŁAM HEHEHEH ;) :laugh:
KOCHAM WAS

Ja także po wizycie u lekarza. 29 lipca o 11 ja także będe mieć swojego maluszka. Wyrok już zapadł!!
Ale jak widzę, że tak wszystkie się sypiecie to chyba tu sama zostanę.

Nie mogłam się powstrzymać i musiałam napisać. Codziennie sobie was podczytuję dziewczyny i przynajmniej kilka razy dziennie łezka w oku mi się zakręci. Wasze maleństwa są cudowne, słodziutkie, kochaniutkie. .... Uwielbiam czytać dobre nowiny od was, że kolejne dzieciątko jest już na świecie, a inne już się szykuje do drogi ... Czuję się jakbym uczestniczyła w jakimś ważnym wydarzeniu i wytrwale obserwuję, która z was będzie następna. Narodziny dziecka to coś pięknego.
NiaNiu - życzę  powodzenia i owocnych parć ;) Reszcie też życzę szybciutkiego rozwiązania...
A już mamom samych szczęśliwych chwil ze swoimi malutkimi szkrabami :)

reklama
Do góry