reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

NiaNia pisze:
ZDĄŻYŁAM JEZSCZE POJECHAC NA LODY ;D A TERAZ BIEGAMY PO MIESZKANIU Z MICHAŁEM I NA PRZEMIAN DO ŁAZIENKI. aLE JAZDA DZIEWCZYNY!!!!!!!!!

BEDE MIEC DZIDZIUSIA PEWNIE JEZSCZE DZIŚ!!!!!!!!!
dOBRZE ZE SOBIE WŁOSY WYPROSTOWAŁAM HEHEHEH ;) :laugh:
KOCHAM WAS

udziela mi sie ta euforia ;D ;D ;D

jacie ale Tobie zazdroszcze
i się cieszę

reklama
NiaNia, ale super, trzymam kciuki, ale Ty może już Maksa tulisz do siebie...

Dostanie się u mnie do kompa wymaga ostatnio wielu negocjacji, nie nadążam z czytaniem, nie mówiąc o pisaniu ;).

Sylwia, chcę rodzić w Gdańsku, w szpitalu wojewódzkim. Tam jest możliwośc poorodu w wodzie, za 200 zł. I cała seria przeciwskazań do tego. Ale sala porodowa wygląda rewelacyjnie, zwiedzałam.

Byłam dziś u gina, na ktg wyszły mi 3 skurcze - co za sukces ;) - ale rozwarcia jak nie było, tak nie ma :(. W poniedziałek mam się zgłosić do szpitala na patologię, niech mnie tam obserwują i robią ktg, co tam u malutkiej słychać. Na razie czujemy sie obie dobrze, tylko główką tak mnie ciśnie, że z bólu chodzić prawie nie mogę, siedze okrakiem. Co można zrobić, żeby w końcu było rozwarcie???

NiaNia ja to Cię podziwiam, że tak długo czekałaś z jazdą do szpitala. Zyczę powodzenia i szybkiego już teraz porodu... może jesteś już po?

Asiołek już na pewno z maluszkiem w ramionach. I kto wie, może Niania też!!
Mam nadzieję, że jakiekolwiek informacje od dziewczyn trafią do nas jak najszybciej.

witam dziewczyny chyba was nie nadrobię chyba że znowu w nocy tu zerknę, to może mi się uda, teraz mam ochotkę poczytać ale sen mnie bierze :(

jeszcze się turlam i obawiam się że będę jednak ostatnia, bo chyba tylko ja mam termin taaaak odległy na 30 lipca a jeśli nic się do tego czasuu nie rozwiąże to 9 mam iść do szpitala :( JA CHCĘJUŻ!!!!!!!!!!!

o kurcze !! z tego co widzę niania już pewno urodziła!!!!!
jaka wytrwała baba :D cały dzień przełaziła i jeszcze tu z nami była :D też bym tak chciała tyle w domku wytrzymać , no plus czas na dojazd do szpitala ponad 30 km :) przegladam dalej

Ha ja jezscze w domu ;D ae skurcze jak cholera. Mówie Wam jaka jazda ;D ;D ;D
No dobra ale teraz to juz jade po mojego Maksia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale zajebiscie mówie Wam wszystakie mamusie 2w1. Jazda na MAXA !!!! NA MOJEGO MAKSA!!!
Czadowo ;)
Kurde jak to było z tym praciem....hmmmm
hihihi wszytsko zapomniałam

No nie ;D Nianiu a ja myslalam, ze ty juz z dzidzia na rekach. Hi, hi to moze urodz juz w domu przy kompie, bedziemy ci dopingowac a ty pisz relacje z rodzenia. Niemoge Nianiu ale ty wariatka jestes, hi,hi (bez obrazy) ;D

NiaNia strasznie ryzykujesz tym zwlekaniem
mozesz przypadkiem urodzic w domu
Zycze ci powodzenia i szybkiego porodu
napewno bedzie szybki skoro tyle sie wyczekalas w domu

reklama
Kobieto !!!! Ja Cię podziwiam!!! Z takim czymś się nie spotkałam jeszcze!!!! Zaglądam tu co chwilę żeby sprawdzić czy już są wieści że urodziłaś a Ty chyba naprawdę chcesz przed kompem urodzić!!!!! JESTEŚ NIESAMOWITA!!!!!!!!!

Do góry