reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ranyyyyyyy... nie wiem czy ja w dobrym wątku pisze. W każdym razie Asiołek już urodził. Majka urodziła się o 21.08 waży 3.600 53cm, w dobrej kondycji dziesiątka w jakiejś tam skali, czyli max. Asia czuje się wymęczona troszkę ją brzuch pobolewa, ale wszystko jest ok.

Asiolku, gratulacje... widzisz tyle przygotwan a tu kilka chwil i juz Malenstwo jest z Wami...

NiaNia, niesamowita jestes...a nie moiwlam ze mnie wyprzedzisz...

dzis dlugo nie zagladalam bo pojechalam do przychodni na ktg, okazalo sie ze wynik nie bardzo wiec polozna kazala mi czekac do lekarza co zajelo 2 godziny, a lekarz jak to lekarz - powiedzial ze wynik nie bardzo mu sie podoba gdyby bylo przed terminem to by mi darowal ale ze juz jest po to wg niego do szpitala i na obserwacje na kilka dni, wiec my z Mezulem w samochod 40 km do szpitala, a w szpitalu co - ... nasz chyba piatkowy standard - zapis ktg ok, za pare dni mamy skontrolowac...

Damayanti, widze ze na razie Ty dotrzymujesz mi towarzystwa... mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu skonczy sie nasze oczekiwanie...

... o tej porze juz pusto... chyba tez pojde spac bo po 5 godzinach "straconych" na lekarzy i jazde samochodem z ktorej nic konkretnego nie wyniklo jestem padnieta....
wpisze tylko Majeczke na liste maluszkow i ide spac.... moze mi sie cos przysni, wczoraj mi sie snilo ze urodzilam blizniaki...

Oj Sylwiu ja też bylam dzisiaj na ktg położna powiedziała że ok ale lekarz miał wątpliwości mam pojawic się jutro po 19:00 ale jak bedzie dobrze to w poniedziałek o 11:00 mam się stawić juz na patologii, strasznie się boję bo pewnie będą mnie badać na wszelkie możliwe sposoby, m. in. badanie na czystość wód - to jakies nakłuwania - fuj, muszę się spiąć i jakoś to zrobic sama do poniedziałku.....

jak dzisiaj przeczytałam co nasza NiaNia wypisuje to się popłakałam że ona już na półmetku a ja dalej w punkcie wyjścia, ale z drugiej strony cieszę się że nie jestem jeszcze jedyna :D

Asiolku Kochany!!! oGromniaste usciski z calego mojego serducha!!! Majeczke usciskaj i wracaj do formy szybciutko!!! mocno mocno do serducha przytulam Wasza cala trojeczke!!!

o qrde!!!!!!!! Nianiaaaaaa juz teraz to na 1000000% ma Maxia na rekach!! ;D o losie kochany!!! jutro pewnie sie dowiemy wiecej!!!
co za kobieta!!! NIaniu niemozliwa jestes! ;) trzymaj sie dzielnie!!!!

no kurcze jak dobrze że tu zerkłam a miałam jużz wyrka się nie ruszać :)

asiołku wielgachne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!

nasza niania to faktycznie wariatka ;) w pozytywnym słowa znaczeniu oczywiście

reklama
Do góry