reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Sylwka ale mnie przeraziłas:-) Tak sie cieszę, że jesteś ze mną ;D choc wiem że to egoistyczne heh

Kasiu aż mam łzy w oczach kiedy czytam co napisałaś o emocjach po porodzie.
Czemu mam wrazenienie że ja doznam tego za sto lat??? :-[

Brtunetko, Zabko dobrze, że jesteście z nami nadal.
Brunetko trzymaj sie mocno, jestesmy z Tobą myslami.

Asioł no żaby sie nie okazało , że dzisiejsza noc Tobie przyniesie niespodziane hihihi

reklama
Jakies skurcze znowu bolesne mnie biorą. Wczoraj męczylam sie pol nocy, a rano wszystko przeszlo. za kazdym razem mam nadzieje ze to już to :)

Naniu, kolejny sposob na przyspieszenie, cytuje " trzy redbule, male piwko i seksik " taka miksturka na przyspieszenie polecana przez doswiadczoną polozną :)

NiaNiu, tez sie ciesze ze jestes... jednak jak sie juz zacznie zadna z nas nie bedzie czekac na druga... nie da rady!!! o tym zadecyduja te male istotki, ktore pomieszkuja sobie w nas od 9 m-cy!!! takie male a juz wszytsko dzieje sie tak jak one podyktuja ;D

DZIEWCZYNY SZYKUJCIE SIĘ JUTRO PEŁNIA

mnie też coś od popołudnia zaczęło skurczać :) aż torbę spakowałąm z wrażenia, ale teraz przeszło  :mad: no zobaczymy, jutro planuje długi spacerek, po trzech miesiącach leżenia to pewnie mi nogi padną ;D

... chyba zmykam, chce jeszcze poukladac zdjecia przed porodem, dzis wywolalismy znow sterte, ciekawe jakie tony bedziemy produkowac jak bedzie nasza Kruszynka... niby mamy cyfrowke, ale dla mnei zdjecie to jest takie wywolane, na plycie nie ma uroku, niby mielismy wybierac najladniejsze ale tak trudno sie zdecydowac ze i tak odrzucamy znikoma czesc... moja mam smieje sie ze oni z calego zycia nie maja tyle zdjec co ja i moja poloweczka z 7,5 rocznej znajomosci... ;D trudno najwyzej kupie regal na albumy... hihih

sylwia u nas to samo, tylko my na kompie trzymamy zdjęcia i chyba musimy kupić nowy dysk na nie bo moja 80giga już pęka w szwach ;)

reklama
skurczyki nadal mnie łapią... ale one nie bolą mocno tylko taki bol i napiecie jak przed okresem wiec sama nie wiem co to za skurcze... i czy jechac czy nie jechać....

Mam pytanie jak sterylizujecie te nakładni na brodawki do karmienia... wygotowujecie czy tylko sparzacie???? zastanwaim sie jak je wysterylizowac bo chce je ze sobą zabrać do szpitala

Do góry