reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hej dziewczyny!
Na chwilke tylko, bo Maciek ma dzis straaaaszny dzien. Wpisalam inf o E-mamie i AniG. Dołączam sie do serdecznych gratulacjji dla nich, ich maleństw i oczywiscie Tatusiów!!!!!!!

Zaraz skontaktuje sie z Sylwią i dowiem sie co u niej.

i lece do Maciuśka, ktorego chyba dopadla straszna kolka. A z mi sie serce kraje... :mad: :mad:

reklama
dziewczyny urodzilam, jakies dwie godziny temu wrocilam do domu, jak tylko troche odpoczne i sie oozadze wszystko opisze
urodzlam chlopca jak bylo przewidywane 3610gr 16lipca o 5:44.

Babeczki ile przytyłyście w ciąży???
Tylko szczerze mi się przytyło 19 kg, co jest w każdej ksiażeczce potępiane i grożą że już nigdy nie wrócę do swojej poprzedniej wagi, to prawda???

Moja siostra na maksa dobierała ok 12 kg., czy na wagę ma wpływ pora roku???

Pocieszcie trochę

Witajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odkryłam ta stronkę dzisiaj i postanowiłam coś skrobnąc !!!!!

Ja tą lipcową mamą będę za 3 dni ( według terminu)
Będzie to moje pierwsze dzieciątko i nie ukrywam że troszkę obawaim się  tej wielkiej chwili. DOwiedziałam się dziś o  klinice na Królowej Jadwigi  w krakowie ( wcześniej  brałam pod uwage inny szpital) i mam teraz dylemat  nioe wiem czy wogóle zawracać sobie głowę teraz  na kilka dni przed czy sprawdzić???? A może  miałyście okazję tam rodzić ????  Jakie  są wasze sugestie????

witaj sylwio!!

oleńka moja siostra przytyła z jednym 30 kg z drugim ponad 20 i jest taka jak przed ciążą (no chyba że zdarzy jej się słodyczy wcinać za całą rodzinkę, to troszkęrobią się boczki ;) ale tak nie ma problemu)

a ja przytyłam jakieś 13 kg

Olka ja nabrałam narazie 16 kg ale jak tak dalej pójdzie to bede miec z 20 - scia hheheh bo jem jak smok. Coś okropnego. Dlatego tez miedzy innymi juz chce rodzić hihii
Powiem szczerze, że wydawało mi sie,że wcale źle nie wygladam ale jak zobaczyłam kasety któe nagrywalisy z męzem wcześniej to ciarki mi na głowie stanęły.Byłam taka chudziutka! Licze na o jednak, że schudne, zamierzam zaczać ćwiczyc po porodzie callanetics a dla wyluzowania moze zapisze sie na jakieś inne ćwiczenia. A tak wogole to od kiedy można ćwiczyć po porodzie??

hej! witam wszystkie lipcowe mamy! przytyłam 23 kg, masakra, czuję się jak słoń morski czekający na przypływ, termin na dzisiaj ale dziecinka sie nie spieszy i nic nie wskazuje na jej rychłe pojawienie się na świecie :( zaczynam troszkę szaleć, wszystko już gotowe, torba spakowana, rodzina w pogotowiu a mały leniuszek nic sobie z tego nie robi...widać ma charakterek po rodzicach...eh czekanie jest holernie trudne.

reklama
Nianiu Ja ostatnio szlam ulicą i patrzyłam sobie na mój brzuszek jaki jest śliczny jaka piękna piłeczka z mojej perspektywy tak to wyglądało, dopóki nie zobaczyłam się w wystawie sklepowej przeżyłam szok, wogule jakiś cellulitis mi się zrobił, ale sotatnio tak na pocieszenie czytałam że ten tłuszczyk między udami to zapasy na czas karmienia i to wszystko z powodzeniem oddamy maluszkowi przez pokarm :D

kolorowa kredko pocieszyłaś mnie, jestem właśnie po oglądaniu galerii mamusiek i załamka bo ja to takie słoniątko małe jestem hi hi

Czy w czasie karmienia można jeść żelki???

Do góry