reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Czop jeszcze nie wyszedł ale słyszałam że może wypaść tydzień przed porodem a nawet podczas skurczy już tych tych konkretnych a Tobie kurka kiedy wypadł?

Joaska śliczne imię mój mąż to Jakub  ;D

Jak czytam o porodach naturalnych to bardzo sie cieszę, że bede miała cesarke... tymbardziej ze Maja tak dużo waży...
mi lekarz nawet nie badal rozwarcia ... nie miałam ani jednego nieprzyjemnego badania jak narazie...a tolerancja na bol u mnie bardzo niska i wielka panikara ze mnie.. wiec utwierdzam sie w przekonaniu że ja miałam mieć cesarke i bede miała...
aha nie wszystkie kobiety źle wspominają porod naturalny... dlatego wydaje mi sie, że tutaj nic nie jest do przewidzenia poprostu bedzie co ma być... ale trzymam kciuki za te Mamy, które rodzą włąsnymi siłami aby było możłiwie jak najlżej!!!!!!

hej dziewczyny !
nie mam czasu nbarazie nadrobi siostrzeniec prosi o zabawę no kuciu piose :) no i weź tu się nie pobaw

a byłam dziś na usg mały główką do dołu, ważył będzie +/- 10% 3766 !! no a ja jużsię bałam że mi powie ze 4 kg! gotowy do wyjśćia ale jeszcze łożysko się nie sprawiło ;) za tydzień już będzie gotowe, mam skierowanie do szpitala i jeśli nie urodzę do terminu czyli 30 lipca to 9 mam iść do szpitala !! aż nie chcę myśleć ja już chcę rodzić !!!!!! mam już mało wód i nie jest ten pomiar dokładny.

ok lecę do zabawy!!

pozdrawiam

reklama
Do góry