reklama
I jeszcze jeden wniosek, jak najpóxniej do szpitala jak juz sie zacznie rodzić!! To jest masakra dziewczyny. Lezałam na sali przedporodowej na tescie oksytowcynowym przez 3 godziny a obok przy otwartych dzrzwiach dwie laski rodziły. Az sie zdziwiłam bo cicho jakos rodizły. Było słychac tylko to ostatnie jęknięcie jak juz dziecko wychodziło. I one nie miały zieczulenie!!!!Jezu mówie Wam , jak juz sie dziecko urodziło to taki mi łzy leciały jakbym ja urodziła, ciurkiem.
kolorowa_kredka
Fan(ka)
a co do porodu w wodzie, to ja też bym chciała, tylko że moje dwie znajome rodziły w świebodzicach i w końcu musiały i tak rodzić na sucho. niewiedziałam dlaczego, ale się dowiedziałam nie zrobili im lewatywi i zanieczyściły wodę i koniec. więc wiem muszę skomlić o lewatywę
a siostra odpadła do porodu w wodzie, bo miała duże upławy
a siostra odpadła do porodu w wodzie, bo miała duże upławy
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kurde jak tak średnio 200 gr w 10 dni..... to mój na początku czerwca miał 2140 a do końca lipca..... ładny klok będzie
Sylwunia ja nie chciałam cie przestarszyc ale ja miałam stycznosc na izbie przejec przez trzy dni z trzema róznymi lekarzami i kazdy mówił co innego. Na ewidentny szok czwratego lekarza (zastepujacego mojego prowadzacego) natychmiast poszłam do szpitala. Trzeba uwaac na tych partaczy i kontrolowac sprawe na wlasna reke, nawet jak wezmą cie za panikare. Kij im w oko, zbyt dużo dzieci umarło jezscze przed narodzinami przez tych debili. A nwet jesli sa dobrzy to pamietajmy że to tylko ludzie!
A dzidzius rosnie średnio 200 g na tydzień. A to usg faktycznie sie mysli w obie strony. Podczas mojego pobytu sama byłas swiadkiem dwóch prodów gdzie dzici uroziły sie w innej wadze niz na usg (jedno mniej a drugie wiecej o 500 g).
A dzidzius rosnie średnio 200 g na tydzień. A to usg faktycznie sie mysli w obie strony. Podczas mojego pobytu sama byłas swiadkiem dwóch prodów gdzie dzici uroziły sie w innej wadze niz na usg (jedno mniej a drugie wiecej o 500 g).
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
ok dziewczyny miło tak się siedzi na bieżąco, ale idę kończyć murzynka, bo już sobie częściowo zamotałam, zrobiłam pomidoróweczkę i idę przeprasuję pościel dla nas i tymka żeby tatuś później tylko ubrał
pozdrowionka
ooooo u nas coś się pochmurniasto robi ale fajnie tylko jeszcze pranie może sobie zbiorę bo moze będzie i deszczyk ..
pozdrowionka
ooooo u nas coś się pochmurniasto robi ale fajnie tylko jeszcze pranie może sobie zbiorę bo moze będzie i deszczyk ..