reklama
Kurcze czlowiek ufa lekarzom a oni tak bardzo moga sie mylic - ale nie da sie co chwilka do innego na inne konsultacje latac.
ja teraz mam sie co 3-4 dni na KTG stawiac - mam nadzieje ze to wystarczajaca kontrola....
ja teraz mam sie co 3-4 dni na KTG stawiac - mam nadzieje ze to wystarczajaca kontrola....
Podczas badań w szpitalu miałam usg ;D i okazało sie, że Maksio waży 3300 +/- 500 g. Pewnie jeszcze podrośnie bo nie zapowiada sie żeby wyszedł wczesniej niz w terminie. Moja szyjka obecnie 2 cm- zmiejszyła sie po tescie oksytocynowym o 1 cm. Ale zero skurczów.
Widziałam małego,ma nonio jak tata :-)
Widziałam małego,ma nonio jak tata :-)
NiaNia to mnie wystraszylas... ale dzis widzieli mnie w sumie 3 lekarez, ten od usg ktory wlasnie mowil o zahamowaniu wzrostu a w szpitalu przyszli pordynator i jeszcze jeden lekarz, przejrzeli dokladnie wyniki z usg (nawet sie dziwilam ze nie gadali ze niepotrzebnie przyjechalam itd), zrobili ktg, badanie wewnetrzne - wszytsko w normie, podobnie jak ania.g mam nadzieje ze to wystarczajaca kontrola... denerwuje mnie tylko ta zaleznosc od lekarzy, my sie nie znamy to ONI maja WIEDZIEC co robic i kiedy... i to od nich zalezy zrowko naszego Maleństwa...
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
witam dziewczyny!!
a ja się męczę z jakimś uczuleniem na ciepło, potówkami i wogóle miedzy cycami mam jakieś potwotne potówki czy jaikś liszaj !! chodzę i nie mogę się powstrzymać zeby się nie drapać, całe ciało mnie swędzi!!!
opuchlizna standard choć wczoraj moczyłam nogi w chłodnej wodzie i artek kupił mi maść chyba z kasztana i minimalnie pomogło.
no i w nocy miałam jakies pierwsze skórcze (ale to pewnie te przepowiadające dopiero ) tylko nie wiedziałam czy to mnie żołądek boli czy jakieś skurcze, w łóżku to aż wyłam z bólu. no ale już nic wszystko przeszło
a ja się męczę z jakimś uczuleniem na ciepło, potówkami i wogóle miedzy cycami mam jakieś potwotne potówki czy jaikś liszaj !! chodzę i nie mogę się powstrzymać zeby się nie drapać, całe ciało mnie swędzi!!!
opuchlizna standard choć wczoraj moczyłam nogi w chłodnej wodzie i artek kupił mi maść chyba z kasztana i minimalnie pomogło.
no i w nocy miałam jakies pierwsze skórcze (ale to pewnie te przepowiadające dopiero ) tylko nie wiedziałam czy to mnie żołądek boli czy jakieś skurcze, w łóżku to aż wyłam z bólu. no ale już nic wszystko przeszło