reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ania.g to gratuluje ja tak ze 4 - 5 razy do wc no i trzeba jeszcze cos zjeść w nocy ;D bo inaczej nie da rady

Kurcze czlowiek ufa lekarzom a oni tak bardzo moga sie mylic  :mad:- ale nie da sie co chwilka do innego na inne konsultacje latac.

ja teraz mam sie co 3-4 dni na KTG stawiac - mam nadzieje ze to wystarczajaca kontrola....

Podczas badań w szpitalu miałam usg ;D i okazało sie, że Maksio waży 3300 +/- 500 g. Pewnie jeszcze podrośnie bo nie zapowiada sie żeby wyszedł wczesniej niz w terminie. Moja szyjka obecnie 2 cm- zmiejszyła sie po tescie oksytocynowym o 1 cm. Ale zero skurczów.

Widziałam małego,ma nonio jak tata :-)

No chyba tak, trzeba bedzie spróbować. Choć ja sie boje sraczki!!! ;D nie lubie...no ale moze w akcie desperacji hihihhi

A mnie sie wydaje, że i Sylwka i Ania beda miec chłopców :p

NiaNia to mnie wystraszylas... ale dzis widzieli mnie w sumie 3 lekarez, ten od usg ktory wlasnie mowil o zahamowaniu wzrostu a w szpitalu przyszli pordynator i jeszcze jeden lekarz, przejrzeli dokladnie wyniki z usg (nawet sie dziwilam ze nie gadali ze niepotrzebnie przyjechalam itd), zrobili ktg, badanie wewnetrzne - wszytsko w normie, podobnie jak ania.g mam nadzieje ze to wystarczajaca kontrola... denerwuje mnie tylko ta zaleznosc od lekarzy, my sie nie znamy to ONI maja WIEDZIEC co robic i kiedy... i to od nich zalezy zrowko naszego Maleństwa...

NiaNia a ile teraz tak tygodniowo rosnie dziecko? bo ja chcialam rodzic w wodzie a jak bedzie za duze to mnie nie wpuszcza :-[

reklama
witam dziewczyny!!
a ja się męczę z jakimś uczuleniem na ciepło, potówkami i wogóle miedzy cycami mam jakieś potwotne potówki czy jaikś liszaj !! chodzę i nie mogę się powstrzymać zeby się nie drapać, całe ciało mnie swędzi!!!
opuchlizna standard choć wczoraj moczyłam nogi w chłodnej wodzie i artek kupił mi maść chyba z kasztana i minimalnie pomogło.

no i w nocy miałam jakies pierwsze skórcze (ale to pewnie te przepowiadające dopiero :( ) tylko nie wiedziałam czy to mnie żołądek boli czy jakieś skurcze, w łóżku to aż wyłam z bólu. no ale już nic wszystko przeszło

Do góry