reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
ania.g to gratuluje ja tak ze 4 - 5 razy do wc no i trzeba jeszcze cos zjeść w nocy ;D bo inaczej nie da rady

Kurcze czlowiek ufa lekarzom a oni tak bardzo moga sie mylic  :mad:- ale nie da sie co chwilka do innego na inne konsultacje latac.

ja teraz mam sie co 3-4 dni na KTG stawiac - mam nadzieje ze to wystarczajaca kontrola....

Podczas badań w szpitalu miałam usg ;D i okazało sie, że Maksio waży 3300 +/- 500 g. Pewnie jeszcze podrośnie bo nie zapowiada sie żeby wyszedł wczesniej niz w terminie. Moja szyjka obecnie 2 cm- zmiejszyła sie po tescie oksytocynowym o 1 cm. Ale zero skurczów.

Widziałam małego,ma nonio jak tata :-)

No chyba tak, trzeba bedzie spróbować. Choć ja sie boje sraczki!!! ;D nie lubie...no ale moze w akcie desperacji hihihhi

A mnie sie wydaje, że i Sylwka i Ania beda miec chłopców :p

NiaNia to mnie wystraszylas... ale dzis widzieli mnie w sumie 3 lekarez, ten od usg ktory wlasnie mowil o zahamowaniu wzrostu a w szpitalu przyszli pordynator i jeszcze jeden lekarz, przejrzeli dokladnie wyniki z usg (nawet sie dziwilam ze nie gadali ze niepotrzebnie przyjechalam itd), zrobili ktg, badanie wewnetrzne - wszytsko w normie, podobnie jak ania.g mam nadzieje ze to wystarczajaca kontrola... denerwuje mnie tylko ta zaleznosc od lekarzy, my sie nie znamy to ONI maja WIEDZIEC co robic i kiedy... i to od nich zalezy zrowko naszego Maleństwa...

NiaNia a ile teraz tak tygodniowo rosnie dziecko? bo ja chcialam rodzic w wodzie a jak bedzie za duze to mnie nie wpuszcza :-[

reklama
witam dziewczyny!!
a ja się męczę z jakimś uczuleniem na ciepło, potówkami i wogóle miedzy cycami mam jakieś potwotne potówki czy jaikś liszaj !! chodzę i nie mogę się powstrzymać zeby się nie drapać, całe ciało mnie swędzi!!!
opuchlizna standard choć wczoraj moczyłam nogi w chłodnej wodzie i artek kupił mi maść chyba z kasztana i minimalnie pomogło.

no i w nocy miałam jakies pierwsze skórcze (ale to pewnie te przepowiadające dopiero :( ) tylko nie wiedziałam czy to mnie żołądek boli czy jakieś skurcze, w łóżku to aż wyłam z bólu. no ale już nic wszystko przeszło

Do góry